SparklingPiercings.nl

Aangepaste openingstijden

De komende weken zijn de openingstijden iets aangepast:Van 26 september 12:00 tot en met 3 oktober zijn we zeer beperkt bereikbaar via email op info@sparklingpiercings.nl. In deze periode zijn we telefonisch niet bereikbaar en worden er geen bestellingen verstuurd en appjes beantwoord. Emails worden beperkt beantwoord dus het kan een paar dagen duren voordat je een reactie hebt. Heb je een vraag over een piercing die ik heb gezet bij je? Loop dan even binnen bij Hotrod Tattoo en Wolf kan even met je meekijken.


Vrijdag 4 oktober worden de emails, appjes en bestelling weer verwerkt en is het mogelijk om af opspraak langs te komen in de shop voor een check up of nieuwe piercing. 


Van 5 tot en met 9 oktober is het tijd voor de United Kingdom's Association of Professional Piercers conferentie waar we lessen krijgen van de beste piercers vanuit de hele wereld om weer helemaal up to date terug te komen. In die periode worden er beperkt bestellingen verstuurd en de emails en appjes worden wel beantwoord maar het kan iets langer duren dan normaal.


Op donderdag 10 oktober worden alle bestellingen, emails, appjes en telefoontjes weer volledig verwerkt en op vrijdag kun je ook weer op afspraak terecht in de shop. Vanaf maandag de 14de zijn alle openingstijden weer normaal.


Klik hier om naar de home pagina te gaan en om alle piercings te bekijken. Je bestelling kun je gewoon plaatsen, het duurt alleen iets langer voordat je hem in huis zult hebben.