Search
Close this search box.

Plan online gemakkelijk en snel je afspraak in

Wat leuk dat je een afspraak wilt plannen! Op alle vakken die een dik gedrukt cijfer met gele balk hebben is nog plek vrij. Als je op een dag klikt zie je welke tijdstippen er nog open staan. Kies hier je tijd en plan makkelijk en snel je afspraak in. Heeft de dag/tijd die je in gedachten had geen gele balk dan is het helaas niet mogelijk om op dat moment een afspraak te plannen.

"Ik wil dat iedereen plezier heeft van zijn piercing(s)!"

De afspraken zijn onderverdeeld in verschillende categorieën:

* Piercing zetten 
* Overige afspraken (sieraad wisselen, controle, consult enz)
* Persoonlijke boekingen (alleen in overleg)

Alle afspraken gelden voor 1 ‘behandeling’, tenzij anders vermeld.  Boek je bijvoorbeeld piercing zetten dan is er tijd om 1 piercing te zetten. Wil je twee of drie piercings boek dan voor ‘twee oor piercings zetten’ of ‘drie oor piercings zetten’ . Wil je bijvoorbeeld een piercing laten zetten en een andere wisselen, plan dan twee losse afspraken in. Wil je meerdere dingen in een afspraak laten doen en weet je niet zo goed welke afspraak je in kunt plannen? Stuur dan even een appje of mailtje.

Heb je maar één afspraak en wil je toch nog meerdere dingen dan zal dit vaak niet mogelijk zijn omdat we een bepaalde tijd per afspraak reserveren en zul je later nog een keertje terug moeten komen.

We zijn volledig gespecialiseerd in oor piercings. Andere piercings laten zetten/wisselen is hier niet mogelijk.

Boekingsvoorwaarden

Ik vraag geen aanbetaling bij het maken van een afspraak maar dit betekent niet dat je afspraak vrijblijvend is. Lees hier rustig de boekingsvoorwaarden.

Of je nu een nieuwe oor piercing wilt laten zetten, een maatje groter wilt met je stretch of een nieuw sieraad uit wilt zoeken, hier kun je makkelijk en snel je afspraak inplannen. Het is niet mogelijk om zomaar binnen te lopen (ook niet voor losse verkoop) zodat we alle tijd en aandacht hebben voor je. 

Vakantie

Van vrijdag 15 maart 18.00 tot en met maandag 25 maart. Vanaf dinsdag 26 maart worden alle bestellingen en appjes weer verwerkt. Klik hier voor alle praktische info en data.