Algemene voorwaarden

Prijzen
Alle genoemde prijzen zijn stuksprijzen inclusief 21% BTW en exclusief verzend- en eventuele betaalkosten. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden.

Bestelling
Indien je een sieraad hebt besteld dat inmiddels is verkocht of niet meer verkrijgbaar is, laten wij dit zo spoedig mogelijk via een e-mailbericht weten.

Verzending
Als je bestelling onderweg is laten wij je dit weten middels een e-mailbericht. Wanneer je nog geen e-maibericht hebt ontvangen waarin wordt vermeld dat de bestelling op de post is, is je bestelling nog niet onderweg. Als je bestelling onderweg is wordt het over het algemeen 1 a 2 werkdagen later bij je afleveradres bezorgd mits je binnen Nederland woont. Voor België en Duitsland is dit gemiddeld 2 a 4 werkdagen.

Herroepingsrecht
Je hebt na ontvangst van de bestelling het recht om zonder opgave van redenen de producten binnen een periode van 30 dagen te retourneren. Dit termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de klant. Tijdens deze periode zal de klant zorgvuldig omgaan met de producten en deze niet uit de verzegelde verpakking halen. Indien je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht kun je het product retourneren volgens de door Sparkling Piercings verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Indien de producten volgens de verstrekte instructies worden geretourneerd wordt in overleg een vervangend product gestuurd of zal de gedane betaling binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending worden teruggestort.

Uitsluiting herroepingsrecht
Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk als:
* het product op verzoek van de klant is gemaakt, besteld of gewijzigd
* het product duidelijk persoonlijk van aard is
* de prijs van het product gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop Sparkling Piercings geen invloed heeft
* het defect van het product het gevolg is van slijtage of nalatig gebruik
* de retourzending onvoldoende wordt beschermd tegen transportschade
* de retourzending niet voldoende gefrankeerd is verstuurd
* de retourzending niet bij Sparkling Piercings aankomt
* de verzegelde verpakking geopend is

Verzendmethoden

Je kunt kiezen uit de volgende verzendmethoden:
* Aangetekend per post binnen Nederland
* Aangetekend per post binnen Europa
* Brievenbuspost binnen Nederland
* Brievenbuspost binnen Europa
* Rembours

Betalingswijze
Je kunt kiezen uit de volgende betalingsmethoden:
* Vooruitbetaling op girorekeningnummer
* iDEAL
* Mister cash
* Visa en mastercard
* Paypal
* Aan de postbode
* Contant bij ophalen


Aansprakelijkheid
Sparkling Piercings verstuurd of verpakt alle bestellingen netjes in in noppenfolie om beschadiging te voorkomen. Sparkling Piercings kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens de bezorging van PostNL. Je hebt de mogelijkheid om je bestelling aangetekend te laten verzenden. Als je voor deze optie kiest is de verzending tot € 500,00 verzekerd.


Privacy
Wij hechten veel waarde aan het vertrouwen dat je in ons bedrijf hebt en alle persoonlijke informatie die je ons geeft wordt met de grootste zorg en vertrouwelijkheid behandeld. Wij gebruiken je klantgegevens uitsluitend ten behoeve van het doel waarvoor je ze verstrekt hebt: het zo goed mogelijk verwerken van je order en indien gewenst je zo goed mogelijk informeren over onze aanbiedingen en acties. Sparkling Piercings verstrekt je persoonlijke gegevens, en meer in het bijzonder je emailadres, niet aan derden.


Koopovereenkomst
Volgens de Europese regelgeving is een koop, gesloten via elektronische weg (internet), een rechtsgeldige koopovereenkomst, waarop een betaling dient te volgen. De koopovereenkomst kan slechts worden ontbonden indien de klant binnen 10 dagen na de elektronische opdracht schriftelijk of via email aan verkoper te kennen geeft, de koopovereenkomst te willen ontbinden. Bij uitblijven van betaling na de termijn van 10 dagen, is de verkoper gehouden de koopsom via gerechtelijke weg te incasseren, waarbij de kosten daarvan aan de koper in rekening worden gebracht.


Disclaimer
Alle genoemde maten, kunnen in werkelijkheid iets afwijken.


Wij hebben ons best gedaan om de kleuren van de foto's zoveel mogelijk overeen te laten komen met de realiteit, het kan echter voorkomen dat deze iets afwijken.


Laatst gewijzigd op 03-11-2016