Dé oorpiercing boutique

Vanaf november 2022 werken we bij Sparkling exclusief met gouden oor sieraden.

Dit betekent dat je we ons alleen maar verder gaan specialiseren in oor piercings en luxe, gouden oor piercing sieraden van de beste kwaliteit. Sparkling is de boutique voor iedereen die van kwaliteit en mooie witgouden en geelgouden piercing sieraden houd én die zichzelf en zijn lichaam alleen het beste gunt.

⁠Na 12 jaar allround piercer te zijn geweest ga ik mijn focus helemaal leggen op luxe oor piercings zodat ik je nóg betere piercings kan geven, een nóg betere en grotere collectie premium gouden sieraden kan aanbieden en mijn service nóg meer kan finetunen. ⁠Ik vind het super spannend maar ook exciting om deze nieuwe stap te nemen!

Qua sieraden

De collectie geelgouden en witgouden sieraden wordt nog verder uitgebreid. Er ligt al een aardige basis collectie maar iedere maand komen er weer een aantal nieuwe modellen bij.

Ook komen er steeds meer modellen met echte edelstenen en diamanten bij. We merken dat jullie hier net zo enthousiast van worden als wij dus hier gaan we meer mee doen!

Extra styling

Omdat het soms een beetje overweldigend kan zijn uit hoeveel mooie sieraden je kunt kiezen, gaan we ons nog meer richten op styling en complete earparty’s samenstellen.

Bij iedere afspraak zit sowieso ons stylingsadvies bij! Je kunt altijd aangeven welk sieraad of welke stijl je mooi vindt en wij kijken met je mee wat het beste tot zijn recht komt in jouw oor en geven je ook praktische tips om je juiste keuze voor jou en je lifestyle te nemen.

Qua zetten van piercings

Er wordt alle tijd voor je genomen en we zullen je eerst op je gemak stellen voordat we gaan beginnen met het piercen zelf. Sowieso kun je eerst rustig de uitgebreide collectie sieraden bekijken zodat je meteen naar huis kunt met een look die helemaal bij jou past.

De afgelopen jaren ben ik druk bezig geweest met het perfectioneren van het sterilisatie proces en ondertussen werken we volledig met producten voor eenmalig gebruik en hanteren we een aseptische werkwijze om de kans op infectie en/of ontsteking zo minimaal mogelijk te houden.

Ook qua materialen en naalden wordt rekening gehouden met een zo ‘mooi’ mogelijk wondje creëren zodat ie zo makkelijk mogelijk kan genezen en er zo min mogelijk wordt beschadigd.

Je krijgt alle info en tips mee voor thuis om ervoor te zorgen dat je piercing zo netjes mogelijk geneest. Een check-up na een aantal weken hoort bij de service en is belangrijk voor een goede genezing.

Voor welke piercings kan ik terecht na november?

Na november 2022 kun je voor alle piercings in het oor terecht. Voor zowel het piercen, als wissels, stylingadvies en troubleshooting. Niet ieder oor is geschikt voor iedere piercing maar je kunt terecht voor piercings in de oorlel, helix, tragus, conch, rook, daith, antitragus, industrial, forward helix, scapha(flat), en(faux)snug.

Alles uitgelegd

Nu kan ik begrijpen dat er misschien wat vragen bij je opkomen. Daarom heb ik hieronder wat specifieke informatie neergezet. Mocht je nog vragen hebben stuur dan gerust een appje naar 0682958008 en ik help je verder.

Wat als ik niet van goud hou?

Veel mensen denken bij goud automatisch aan geelgoud, maar er zijn ook gouden sieraden gemaakt van witgoud, dus ook als je niet van de kleur geelgoud houd heb je alsnog genoeg keuze uit verschillende modellen.

Veranderd dit iets aan de prijs?

De prijzen van de sieraden kunnen wat vaker variëren omdat de prijs van goud fluctueert. De prijzen die je in de webshop ziet staan zijn de prijzen die op dat moment gelden. De prijzen van het zetten en andere diensten blijven hetzelfde en kun je hier bekijken, ‘de prijslijst’.

Kan ik de titanium staafje en gouden sieraden dragen met een nikkelallergie?

Jazeker, omdat de staafjes van gecontroleerd implant grade titanium én glad gepolijst zijn, zijn ze ideaal als je een nikkelallergie hebt of wilt voorkomen. Bij de gouden sieraden zitten geen materialen verwerkt die voor irritatie kunnen zorgen. Zo is nikkel bijvoorbeeld vervangen door palladium. Deze sieraden zullen niet verkleuren, de zirconia’s en edelstenen zullen er niet uitvallen en je kunt ze inhouden met douchen en slapen.

Ik zit midden in een Sparkling earparty en heb nu alleen titanium sieraden, wat nu?

Het is mogelijk om te kiezen voor witgouden sieraden als je niet houd van de look van geelgoud. ZO kunnen we gewoon doorgaan met de earparty en hem alsnog mooi matchend stylen.

Hoe zit het met het langere staafje tijdens het piercen?

De staafjes van de sieraden blijft van glad gepolijst implant grade titanium. Een van de redenen hiervoor is dat je de eerste zes weken een langer staafje krijgt om de zwelling op te vangen en het belangrijk is om deze na een paar weken te laten vervangen voor een passend staafje. Mocht je hierna de voorkeur hebben voor een gouden staafje dan kun je dit altijd aangeven.

Heb ik nog garantie op (titanium) sieraden die ik eerder heb gekocht of nu nog koop?

Jazeker, je hebt nog steeds gewoon twee jaar garantie op alles wat je hier koopt.

Ik zie hier online geen sieraad dat ik leuk vind, heb je nog meer opties?

Jazeker! De webshop is slechts een kleine impressie van wat je er allemaal verkrijgbaar is bij Sparkling. Omdat de collectie regelmatig wisselt, en omdat we maar met een klein team zijn is het niet haalbaar om ieder sieraad online te zetten. Weet dat de collectie in de boutique minimaal vijf keer zo groot is dan online. Keuze genoeg voor iedereen.

Ik wil een piercing die niet in het oor zit laten zetten bij Sparkling Piercings, kan dat?Vanaf november 2021 werken we alleen in de oren en is het niet meer mogelijk om een andere piercing te laten zetten, wisselen, oprekken of hiervoor een consult te boeken. Wel kun je in de sparklipedia veel advies en tips vinden over bijvoorbeeld nazorg en hulp bij problemen. Deze zijn ook toepasbaar op piercings die niet in het oor zitten.

Doorsturen? Deel dan dit bericht