Search
Close this search box.

Gouden oorstyling

Gouden oor styling

Gouden oor styling

Ben je al een tijdje aan het nadenken over een gouden (witgouden, geelgouden of mixed) earparty, maar weet je niet zo goed wat je wilt, wat mogelijk is of wat er bij je (lifestyle en uiterlijk) past? We’ve got you! We doen niks liever dan met je meekijken en samen je ideale, comfortabele, unieke earparty creëren.

Om je oor/oren mooi te kunnen stylen is het voor deze afspraak noodzakelijk dat je minimaal twee volledig genezen gaatjes hebt waar je nieuwe sieraden in wilt (je eerste gaatjes in de oorlel niet meegeteld) én minimaal één nieuwe piercing laat zetten. Je kunt maximaal drie nieuwe piercings, in maximaal één oor, tegelijk laten zetten vanwege de genezing. De enige uitzondering is de oorlel (tot max het derde gaatje), die kunnen wel tegelijk aan beide kanten gezet worden vanwege de snellere genezing. Heb je meer dan twee genezen gaatjes dan kunnen we die meteen meenemen met de styling.

Wil je ook een mooie earparty maar heb je nog geen twee genezen gaatjes of wil je op dit moment geen nieuwe piercing erbij? Kies dan voor meerdere piercings wisselen of voor twee of drie nieuwe piercings laten zetten. Er zit sowieso bij iedere afspraak een soort van styling bij en we helpen je graag in het maken van de beste keuze voor jou.

Het minimale bestedingsbedrag voor de oorstyling is momenteel €600,00. De prijslijst voor het zetten van piercings kun je hier vinden. In de webshop kun je een idee krijgen van verschillende gouden piercing topjes, ringen, kettinkjes en hangers. Het assortiment in de Boutique is zeker vijf keer zo groot en we hebben altijd genoeg verschillende modellen op voorraad.

Wil je ook een oor styling met de mooiste sieraden laten samenstellen? Super leuk, dit is wat je kunt doen:

* Klik op deze link en je komt uit bij de online agenda.⁠

* Boek hier een ‘Gouden oor styling’.⁠

* Vermeld bij opmerkingen je ideeën qua plaatsing of qua sieraden (kleur, model, stenen) als je die al hebt.

* De agenda is altijd zes weken open, lukt het niet om een geschikte datum te vinden, stuur dan een appje op 0682958008 en ik kijk met je mee.

Ben je helemaal nieuw in de piercing wereld? Dan heb ik hier nog wat extra info over:

Het laten zetten van een kraakbeenpiercing

De genezing en nazorg van een nieuwe oorpiercing

Sharing is caring