Helix piercing 3 strassjes cluster

Helix piercing 3 strassjes cluster

Model:HE-strbg-opl
Materiaal: Chirurgisch staal
Breedte: 1,2 mm
Lengte: 6 mm
Breedte boog: 11 mm
Breedte bal: 3 mm
Opmerking: de strass stenen verschillen van 4,5 mm tot 3,5 mm in de breedte en hebben een super mooi geslepen sparkle. Het staafje zit vast aan het middelste steentje en als je het grootste steentje boven houd buigt ie iets naar links als je de piercing met de strass stenen naar je toe houd. Als je hem bijvoorbeeld als helix draagt in je linker oor valt ie het mooiste met de grote steen boven en als je hem rechts draagt met de kleinste steen boven.
  • €5,99


Beschikbare opties:

Verzendmethoden & verzendkosten

Alle verzendmethoden worden uitgevoerd door PostNL. Sparkling Piercings kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens de bezorging van PostNL. U kunt kiezen uit de volgende verzendmethoden:


Binnen Nederland

Standaard binnen Nederland
De bestelling wordt in een luchtkussenenvelop verzonden. De kosten voor deze standaard verzending zijn €0,99. Bestel je voor €20,00 of meer dan wordt je bestelling gratis verzonden.

Aangetekend per post
Deze methode is aan te raden bij grotere bestellingen of bij zeer breekbare piercings. Aangetekende verzendingen zijn tot €500,00 verzekerd. De kosten voor een aangetekende verzending zijn €9,50.

Rembours
Remboursverzendingen zijn alleen mogelijk binnen Nederland en alleen op aanvraag. Neem hierover gerust contact met ons op.


Belgie en Duitsland
Standaard binnen Europa
Uw bestelling wordt in een luchtkussenenvelop priority verzonden. De kosten hiervan zijn €1,99. Bestel je voor €20,00 of meer dan wordt je bestelling gratis verzonden.

Aangetekend binnen Europa

Deze methode is aan te raden bij grotere bestellingen of bij zeer breekbare piercings. Aangetekende verzendingen zijn tot €500,00 verzekerd. De kosten voor een aangetekende verzending binnen Europa zijn €15,50.


Overige landen
Wil je je bestelling in een ander land geleverd hebben neem dan contact op voor de mogelijkheden en prijzen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Gerelateerde producten