SparklingPiercings.nl

Product informatie

Helix piercing 3 strassjes cluster

Helix piercing 3 strassjes cluster

Model:HE-3cl-k
Materiaal: Chirurgisch staal
Breedte: 1,2 mm
Lengte: 6 mm
Breedte boog: 11 mm
Breedte bal: 3 mm
Opmerking: de strass stenen verschillen van 4,5 mm tot 3,5 mm in de breedte en hebben een super mooi geslepen sparkle. Het staafje zit vast aan het middelste steentje en als je het grootste steentje boven houd buigt ie iets naar links als je de piercing met de strass stenen naar je toe houd. Als je hem bijvoorbeeld als helix draagt in je linker oor valt ie het mooiste met de grote steen boven en als je hem rechts draagt met de kleinste steen boven.
  • €5,99


Beschikbare opties:

Verzendmethoden & verzendkosten

Alle bestellingen worden gedaan door PostNL. Je hebt keuze uit de volgende verzendmethoden:


Binnen Nederland

Standaard binnen Nederland

Je bestelling wordt in een luchtkussenenvelop verzonden. De kosten voor deze standaard verzending zijn slechts €0,99 per bestelling en bestel je voor €20,00 of meer dan wordt je bestelling gratis verzonden.


Brievenbuspakketje

Wil je je bestelling graag volgen? Dat is mogelijk met deze optie, na verzending ontvang je per email de track en trace code en kun je je pakket volgen op www.postnl.nl/regeldirect. Het grote voordeel is dat dit pakketje gewoon door de brievenbus past en dat je dus niet perse thuis hoeft te zijn om hem te ontvangen. Ook ideaal voor fragiele piercings vanwege de extra stevigheid van het doosje. Kosten zijn €4,50. 


Aangetekend per post

Deze methode is aan te raden bij grotere bestellingen. Aangetekende verzendingen zijn tot €500,00 verzekerd. De kosten voor een aangetekende verzending zijn €9,50.


Rembours

Remboursverzendingen zijn alleen mogelijk binnen Nederland en alleen op aanvraag. Neem hierover  gerust contact met ons op


Belgie en Duitsland

Standaard binnen Europa

Je bestelling wordt in een luchtkussenenvelop priority verzonden. De kosten hiervan zijn slechts €1,99 per bestelling en bestel je voor €20,00 of meer dan wordt je bestelling gratis verzonden.


Aangetekend binnen Europa

Deze methode is aan te raden bij grotere bestellingen of bij zeer breekbare piercings. Aangetekende verzendingen zijn tot €500,00 verzekerd. De kosten voor een aangetekende verzending binnen Europa zijn €15,50.


Overige landen

Wil je je bestelling in een ander land geleverd hebben neem dan contact op voor de mogelijkheden en prijzen. 

Het kan inderdaad zijn dat je ons als Sparkling Sieraden kent, van 2007 tot begin 2016 was dit namelijk de bedrijfsnaam. Omdat we al enige jaren alleen maar piercings verkopen is de naam nu veranderd naar Sparkling Piercings. Ondanks de nieuwe naam kun je dezelfde service, kwaliteit en persoonlijkheid verwachten als voorheen. Daarnaast zijn er vele verbeteringen aan de site doorgevoerd om het winkelen voor jullie nog makkelijker en leuker te maken.

Wist je dat wij niet alleen piercings verkopen maar ook doen zetten?

Elke woensdag van 13:30 tot 18:00 is het open inloop voor piercings bij Hotrod tattoo in Etten-leur en kun je je zonder afspraak laten piercen door Samantha. Natuurlijk kun je dan ook terecht voor wissels en voor het oprekken van verschillende piercings. lees hier meer


Hoe wissel ik veilig mijn piercing?

  • Controleer of je piercing wel helemaal genezen is. Zie je nog korstjes of verdikkingen wacht dan met wisselen totdat de piercing helemaal genezen is
  • Is je piercing volledig genezen? Top! Was dan je handen met wat water en zeep
  • Doe dit ook met het sieraad tenzij deze van een organisch materiaal gemaakt is, gebruik dan alleen een vochtig doekje
  • Voor een vlotte overgang is het handig om wat steriel glijmiddel of een natuurlijke olie te gebruiken
  • Vergeet je gedragen sieraad niet schoon te maken voordat je hem opbergt