Zoek
Sluit dit zoekvak.

Helixpiercing

Helixpiercing laten zetten: plan hier makkelijk zelf je afspraak in.

Bij de genezing van een kraakbeen piercing zoals een helixpiercing komt best wel veel kijken. Ook is het verstandig om rekening te houden met wanneer je je piercing laat zetten, bijvoorbeeld i.v.m. zwemmen of naar de sauna gaan. Daarom heb ik dit filmpje opgenomen waarin ik je alvast veel uitleg geef over wat er allemaal bij komt kijken, met welke sieraden ik pierce (en met welke niet) en waar je rekening mee kunt houden.

Alles over helixpiercings
Alles over helixpiercings
Alles over helixpiercings

Sieraden

We beginnen, om de genezing zo soepel mogelijk te laten verlopen, met een staafje. Wil je later een ringetje dragen? Dat kan, het is wel slim om dit aan te geven bij je piercer zodat deze daar rekening mee kan houden met de plaatsing. Een ringetje zal niet bij iedereen even comfortabel zitten maar dan zouden kettinkjes die langs de helix lopen misschien een mooie oplossing kunnen zijn. Dit kan ook pas als de piercing helemaal genezen is. Hier vind je de online collectie van verschillende topjes. Deze kunnen op een passend labret staafje gedaan worden zodat je ze makkelijk in je helix piercing kunt dragen. Niet alle modellen kunnen meteen bij iedereen gebruikt worden tijdens het piercen maar de meeste van deze topjes wel. In de Oorpiercing Boutique liggen nog meer sieraden. Als je een afspraak boekt is er rekening mee gehouden dat je rustig de tijd hebt om tussen alle sparkling beauty’s te neuzen voordat je over gaan op het piercen zelf.

Alles over helixpiercings
Alles over helixpiercings
Alles over helixpiercings

Wat kost een helix piercing?

De uiteindelijke prijs van je helix piercing is helemaal afhankelijk van welk sieraad je kiest. Omdat er zoveel keuze is bestaat de totaalprijs van het zetten uit de pierceprijs + het staafje (achterkant) van het sieraad + de voorkant (topje) van het sieraad. Hier kun je de volledige prijslijst bekijken. We hebben een heel breed assortiment 14k en 18K gouden piercing sieraden waar meteen mee gepierced kan worden. De prijzen van de sieraden verschillen per model en soms ook per maat. In de webshop kun je alvast een deel van het assortiment met prijzen bekijken en in de Boutique is er nog meer keuze zodat er altijd een mooi passend sieraad voor jou bijzit.

Nazorg

Als de piercing gezet is, is het belangrijk om er zelf ook goed voor te zorgen. Door dit op de juiste manier te doen voorkom je problemen en zorg je ervoor dat je piercing lekker kan genezen. In dit artikel vindt je uitgebreide uitleg over hoe je het beste voor je nieuwe (of irriterende) helix piercing kunt zorgen. De korte versie is, niet slapen op je nieuwe piercing, niet aan je piercing/sieraad zitten of draaien en twee keer per dag met een steriele zoutoplossing schoonhouden.

Alles over helixpiercings
Alles over helixpiercings

Opties zoals kettinkjes en ringen kunnen gedragen worden wanneer je piercing volledig genezen is.

Vragen?

Heb je nog een vraag over een oor piercing? Stuur gerust een appje op 0682958008. Heb je een probleem met je helix piercing? Kijk dan eens op deze pagina voor extra tips bij piercing problemen. Als ik je piercing heb gezet kun je natuurlijk ook altijd een controle afspraak boeken zodat ik even mee kan kijken. Als ik hem niet gezet heb kun je terecht voor een piercing consult zodat we iets meer tijd hebben om alles rustig te bekijken en bespreken.

Ja ik wil een helix piercing!

Ben je er na al deze informatie uit dat de helix piercing je nieuwe piercing wordt? Leuk, hier kun je nog even checken of dit het juiste moment is voor je nieuwe piercing. En als dat is, kun je via de online agenda kun je een afspraak boeken zodat we samen kunnen kijken welk sieraad het beste bij je oor en bij je stijl past!

Sharing is caring