Search
Close this search box.

Model gezocht

Heb je interesse om model te staan voor een Sparkling Oorstyling? Stuur me een appje en ik geef je alle info! App me op 0682958008

Als je je lichaam en jezelf het beste gunt ben je bij Sparkling aan het juiste adres

Wij, Ava en Samantha, zijn gepassioneerde oorstylisten en professionele piercers en kijken samen met jou wat het beste bij je lifestyle en stijl past zodat je niet alleen de mooiste maar ook een comfortabele oorstyling krijgt.

We zorgen ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt en dat je met de mooiste earparty en big smile naar buiten loopt, Je kunt bij ons terecht als je je lichaam het beste gunt, van mooie witgouden of geelgouden sieraden houdt, en kwaliteit, zorg en aandacht voorop stelt.

Het voordeel van onze piercing sieraden is dat je er gewoon mee kunt slapen, zwemmen en sporten! Het resultaat: iedere ochtend wakker worden zonder pijnlijke nek en meteen een verzorgde look, of je nu in je pyjama loopt of dressed to impress. Na je persoonlijke oorstyling straal je vol zelfvertrouwen en ben je iedere ochtend zonder poespas klaar om je dag te starten. 

Laat je oren Sparkelen!

Wordt iedere ochtend wakker met een verzorgde, verfijnde look waar je helemaal blij van wordt én die jouw persoonlijkheid extra laat stralen.

Wanneer kan ik model zijn?

Ik zoek iemand die in minimaal één oor vier genezen gaatjes heeft (naast het eerste gaatje in je oorlel, tenzij je deze mee wilt nemen met de styling) óf die open staat om het aantal (in minimaal één oor) tot vier aan te vullen. Als je beide oren mee wilt nemen in de styling maakt het niet uit als er in één oor minder gaatjes zijn. Twijfel je of je hieronder valt? Stuur me een foto van je oor en ik kijk met je mee!

Het thema voor deze oproep is kettinkjes en hangers, dus als dat dingen zijn waar je helemaal happy van wordt dan pas je bij deze oproep 😀

Verder moet je open staan voor before & after foto’s en na afloop heb ik een aantal vragen voor je over de styling en je afspraak. Daar wil ik graag een verhaal van schrijven en kunnen gebruiken voor promotie.

Is dit iets voor mij?

Twijfel je of een complete oorstyling op dit moment de beste keuze is voor jou? Laat het me weten, stuur een appje, en we kletsen vrijblijvend verder! Wees niet bang dat ik je zal pushen of je iets aan ga smeren. Ik kijk graag met je mee of dit de beste fit is voor je. 

Weet je zeker dat je een start wilt maken maar werk je liever stapje voor stapje? Ook dat is mogelijk. Boek alvast je afspraak voor een upgrade of een nieuwe piercing en we kijken meteen naar je toekomst plannen. 

Wil je nog meer inspiratie? Volg ons dan op instagram, facebook of pinterest.

Wil je meer info of kans maken om model te staan? Vul dan het formulier in.

Wat zijn de kosten?

De uiteindelijke prijs van je styling is helemaal afhankelijk van welke sieraden en eventuele accessoires je kiest, van hoeveel gaatjes je hebt en of je één of twee oren mee wilt nemen.

De startprijs van een Sparkling Oorstyling met minimaal vier genezen gaatjes is normaal gesproken €600-.  Als je uitgekozen wordt als model krijg je de stylingskosten t.w.v.  €150,- cadeau en krijg je ook nog eens 10% korting op alle sieraden die tijdens je afspraak geplaatst worden!

Het is ook mogelijk om extra piercings bij te laten zetten tijdens een styling, hiervoor betaal je de normale pierceprijs (klik hier voor de prijslijst) en krijg je ook op dit sieraad 10% korting. 

In de webshop kun je al een aantal sieraden met prijzen en al bekijken om een idee te krijgen van de mogelijkheden en de kosten. In de Boutique in Breda is de collectie sieraden zeker vijf keer zo groot. Geen zorgen als je zelf geen idee hebt hoe je van dit alles wat moois kunt maken. Daar zijn wij voor!

Team Sparkling

Wij zijn Ava en Samantha, samen zorgen wij voor alles wat met oorpiercings en oorstylingen te maken heeft. We hebben sinds 2009 al vele vrouwen en meiden mogen verblijden met hun oor wensen. Jaarlijks bezoeken we piercing seminars omdat er altijd wel weer iets nieuws te leren is op het gebied van piercen, hygiëne, sieraden en stylen.

Reviews

Bregje
Bregje
@bregjexx17
Lees verder
Voor mijn eerste (echte goeie) piercing ben ik naar sparkling piercings gegaan, ik had al veel positieve dingen over het bedrijf gehoord van bekenden. Nu ben ik achteraf super blij dat ik hiervoor gekozen heb, Samantha is super lief en stelt je echt op je gemak. Ook is het heel prettig om te zien dat ze zo professioneel en hygiënisch te werk gaat, je ziet echt dat ze een passie heeft voor haar vak. Ik raad iedereen aan hier zijn/haar/hun piercing te halen want ik heb echt een super goede ervaring gehad.
Sandra Mureau
Sandra Mureau
@Sandra Mureau
Lees verder
Heel deskundig (weten precies hoe een huid in elkaar zit, reageert en geneest) en weten echt waar ze over praten..hele duidelijke uitleg waarom ze doen wat ze doen en waarom ze voor bepaalde materialen en soorten piercings kiezen…Je mag niet weg tot jij helemaal tevreden bent en precies weet wat er gedaan is en hoe..en ze ook zeker weten dat dit het sieraad is wat bij jou past! Nemen echt de tijd voor je! Hele goed hygiëne en superschone en georganiseerde salon!
Joyce Taal
Joyce Taal
@joyce taal
Lees verder
Er wordt ruim de tijd genomen om je wensen te bespreken. Vervolgens geeft ze advies of het mogelijk is of hoe je het ook kan doen, vervolgens is de keuze aan jezelf natuurlijk!! Ze werkt secuur, hygiënisch en communiceert duidelijk gedurende de afspraak. Ook wordt je duidelijk geïnformeerd over de nazorg die je zelf dient te doen en dat er een mogelijkheid is voor een checklist afspraak. En niet te vergeten je mag Samantha altijd contacteren als je meer informatie wilt over je piercing!!
Hanane Farhouni
Hanane Farhouni
@username
Lees verder
Ik heb mijn piercings bij SparkingPiercings laten zetten. Ben geholpen door Samantha en Ava, hele lieve dames! Werken professioneel, hygiënisch, ze laten je erg op je gemak voelen en denken met je mee, nemen de tijd ervoor hele goede ervaring gehad zeker een aanrader!
Previous
Next

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik model staan?

Als model krijg je de stylingskosten van €150,- helemaal gratis + je krijgt ook nog eens 10% korting op alle sieraden die er die afspraak gebruikt worden. 

Kan ik zelf de styl mee bepalen?

Jazeker, ook als je model zit vind ik het het belangrijkste dat jij helemaal blij bent met je nieuwe oorparty dus alles gaat altijd in overleg! Het is niet zo dat ik iets vaststel en dat dat het is. Een styling is altijd teamwork. Ik zorg voor een goede opzet en samen kunnen we alles helemaal finetunen naar jouw specifieke smaak en stijl. Het enige dat belangrijk is is dat het thema wordt aangehouden; in dit geval hangertjes en kettinkjes.

Moet ik alle gaatjes al hebben om gestyled te kunnen worden?

Nee, dit is niet nodig. Zolang je minimaal vier gaatjes hebt of het aantal aan wilt willen tot minimaal vier kunnen we lekker gaan stylen. 

Kan ik ook terecht voor een losse piercing?

Jazeker, de oproep voor modellen is alleen voor een complete styling, maar we bieden pierce en wissel afspraken aan. Via de online agenda kun je hiervoor een afspraak maken.

Wat als ik een deel van mijn oren wil laten stylen?

Wil je niet alle gaatjes meenemen in de styling? Geen probleem. Voor deze oproep zijn we echt op zoek naar iemand die alles mee wilt nemen maar het is zeker mogelijk om bijvoorbeeld alleen je piercings te stylen en de oorlellen niet. Of om alles stapjes voor stapje te doen. Via de online agenda kun je hiervoor een afspraak maken.

Wat kost mijn afspraak?

De kosten van je afspraak zijn afhankelijk van wat er precies gedaan wordt, hoeveel gaatjes je hebt/wilt en welke sieraden je uitkiest. Er is geen vaste prijs maar je kunt uitgaan van een vanaf prijs van ongeveer €600,00 als je vier gaatjes hebt en we wat hangertjes/kettinkjes gebruiken. Als je meer gaatjes hebt of er extra bij wilt dan zal de prijs hoger uitkomen. Laat het gerust weten als je een budget hebt dan kan daar rekening mee gehouden worden. 

Wat als ik niet het budget heb hiervoor?

Deze oproep heb ik geplaatst om echt het make-over effect te creëren en in één keer alles aan te pakken, ik snap dat het een flinke investering is die niet altijd uitkomt.

Weet dat het ook altijd mogelijk is om je oren te laten stylen (het idee uit te werken) en dit daarna rustig in stapjes te laten doen. Gaatje per gaatje, zonder complete styling vooraf, is ook altijd mogelijk en ook hierbij zorgen we ervoor dat alles mooi bij elkaar past. Op die manier worden de kosten wat meer verspreid én heb je iedere keer weer een nieuwe highlight om naar uit te kijken. Voor deze opties zoek ik geen modellen maar daarvoor kun je altijd een afspraak inboeken

Werken jullie ook met zilver/chirurgisch staal

Nee, we werken uitsluitend met exclusieve witgouden en geelgouden sieraden om je de mooist maar ook de huid vriendelijkste oorparty te kunnen geven, zodat je geen last krijgt van irritaties of allergieën. 

Heb ik veel kans op onstekingen/bloemkooloor

De kans dat je een ontsteking krijgt van een piercing die bij ons gezet is,  is heel erg klein. We hebben hele strenge hygiëne eisen en werken alleen met materialen voor eenmalig gebruik, er wordt niks hergebruikt als we een nieuwe piercing gaan zetten. Een bloemkool oor heb ik in mijn meer dan 16 jarige carrière als piercer nog nooit meegemaakt. 

Wie nemen er een sparkling oorstyling?

Iedereen is welkom bij Sparkling! We werken het meeste met dames en vrouwen tussen de 20 en 60 jaar. Opvallend is dat iedereen het beste wilt voor zijn lichaam en het ook leuk vind om zichzelf af en toe eens lekker te verwennen. 

Kan ik ook alleen mijn oorbellen laten stylen?

Jazeker! Alle gaatjes, dus ook in de oorlel, kunnen we stylen voor je. Je zult merken dat het dragen van piercing sieraden zoveel meer comfortabel is. Je hebt straks nergens meer omkijken naar en je kunt je sieraden lekker laten zitten met slapen, sporten en douchen.