Neuspiercing bol (H)*

Neuspiercing bol (H)*

Model:A-20-cs-bl-h

Materiaal: Chirurgisch staal (implant grade)
Breedte: 0,8 mm
Lengte: 6 mm
Breedte bal: 2 mm
Opmerking: deze neuspiercing is een absolute favoriet en gaat nooit uit de mode. Het verschil met de andere chirurgisch stalen piercings is dat deze superglad gepolijst is en een weerspiegeld oppervlak heeft. Dit ziet er niet alleen mooi uit maar zorgt er ook voor dat je piercing minder geïrriteerd raakt tijdens het dragen en met het wisselen. Ideaal dus voor de gevoelige huid en als je geen risico wilt nemen. 

  • €9,95


Beschikbare opties:

Verzendmethoden & verzendkosten

Alle verzendmethoden worden uitgevoerd door PostNL. Sparkling Piercings kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens de bezorging van PostNL. U kunt kiezen uit de volgende verzendmethoden:


Binnen Nederland

Standaard binnen Nederland
De bestelling wordt in een luchtkussenenvelop verzonden. De kosten voor deze standaard verzending zijn €0,99. Bestel je voor €20,00 of meer dan wordt je bestelling gratis verzonden.

Aangetekend per post
Deze methode is aan te raden bij grotere bestellingen of bij zeer breekbare piercings. Aangetekende verzendingen zijn tot €500,00 verzekerd. De kosten voor een aangetekende verzending zijn €9,50.

Rembours
Remboursverzendingen zijn alleen mogelijk binnen Nederland en alleen op aanvraag. Neem hierover gerust contact met ons op.


Belgie en Duitsland
Standaard binnen Europa
Uw bestelling wordt in een luchtkussenenvelop priority verzonden. De kosten hiervan zijn €1,99. Bestel je voor €20,00 of meer dan wordt je bestelling gratis verzonden.

Aangetekend binnen Europa

Deze methode is aan te raden bij grotere bestellingen of bij zeer breekbare piercings. Aangetekende verzendingen zijn tot €500,00 verzekerd. De kosten voor een aangetekende verzending binnen Europa zijn €15,50.


Overige landen
Wil je je bestelling in een ander land geleverd hebben neem dan contact op voor de mogelijkheden en prijzen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Gerelateerde producten