SparklingPiercings.nl

Piercing laten zetten?

Wist je dat Samantha (de shop eigenaar) zelf ook piercer is?

Elke woensdag van 13:30 tot 18:00 is het open inloop voor piercings bij Hotrod tattoo in Etten-leur en kun je je zonder afspraak laten piercen door Samantha. Natuurlijk kun je dan ook terecht voor wissels en voor het oprekken van verschillende piercings. 

Het is ook mogelijk om in overleg op andere dagen een afspraak in te plannen. Neem hierover gerust contact op met Samantha op 0682958008. 

Samantha is in 2009 begonnen met leren piercen bij Needle-Art in Breda. Van 2010 t/m 2016 heeft ze gewerkt bij Pigmental Tattoo en vanaf 2012 heeft Sparkling Piercings een ruimte in Hotrod Tattoo in Etten-Leur. Hier kun je ook een groot deel van het assortiment piercings bekijken. 


Waar zitten jullie precies?
Het piercegedeelte van Sparkling Piercings kun je vinden in Hotrod Tattoo, stationsstraat 18B in Etten-Leur. Hier kun je ook een groot deel van het assortiment bekijken. Let op, de shop zit niet in de straat van het station maar je bent er binnen 5 minuutjes lopen. Kom je met de auto en parkeer je in de straat? Vraag dan even een parkeerschijf aan ons zodat je geen boete krijgt, dit is namelijk een gebied voor vergunninghouders omdat het aan het centrum grenst.


Wanneer kan ik terecht voor het zetten?
Iedere woensdag is het open inloop van 13.30 – 18.00. Op andere dagen kun je in overleg een afspraak maken (m.u.v. maandag en dinsdag, dan is de shop gesloten). Stuur me gerust een appje of mailtje en we kijken even voor een datum.


Kan ik terecht voor alle piercings?
Niet voor alles, maar wel voor heel veel. In principe zet ik alle piercings boven de gordel. Wel is het belangrijk om er rekening mee te houden dat niet iedere piercing voor iedere persoon geschikt is. Hier ben ik altijd eerlijk over en we kunnen altijd kijken naar alternatieven. Ook voor micro dermals kun je terecht.

Ook zet ik enkele intiem piercings zoals clithood, schaamlippen, christina’s, prins albert, frenums, lorum, pubic en scrotumpiercings. De overige intiempiercings zet ik (nog) niet. Ook zet ik geen surface piercings. Het komt bij deze piercings erg nauw om ze goed te zetten (dus niet met een gebogen of flexibel staafje want die groeien gegarandeerd uit, maar echt met een speciale surface bar en speciale techniek). Mocht je hierin wel interesse hebben dan kan ik je doorverwijzen naar enkele andere piercers die de juiste materialen en technieken gebruiken want helaas zet lang niet iedere piercer deze op de juiste manier. 


Doet het zeer?
Die vraag krijg ik heel vaak. Mijn antwoord is altijd, je zult het even voelen maar het is twee keer twee seconden en dan is het voorbij. Iedereen heeft een andere pijngrens en ook per plek kan het schelen. Als je uitgaat van het ergste dan valt het over het algemeen wel mee.


Wat kost het zetten?
Dat is afhankelijk van welke sieraad je kiest en welke piercings je wilt maar de basis prijslijst kun je hierboven bij het tabblad prijzen bekijken. Naast de basic titanium piercings hebben we ook een uitgebreid assortiment piercings met inwendige schroefdraad (voor een fijne soepele wissel) en topjes met figuren, Swarovski kristallen, massief goud, strassbogen en nog veel meer. Hiermee kan meteen gepierced worden dus de tijd van weken of soms wel maanden met een saai bolletje rondlopen zijn voorbij.

Kun je mijn piercing wisselen?
Jazeker! Als je bij ons je piercing koopt dan kost je dat ook niks extra’s. Als je je eigen piercing meeneemt (en hij is van goede kwaliteit) dan kan ik hem ook voor je wisselen maar zal ik een kleine vergoeding vragen voor het gebruik van mijn (gesteriliseerde) materialen.

Let op! Vanaf 1-01-2020 is het niet meer mogelijk om gepierced te worden met sieraden van de standaard lijn. De vele voordelen van de care lijn hebben ervoor gezorgd dat ik niet meer achter deze sieraden sta en ze daarom niet meer gebruik.


Hieronder vind je de beknopte prijslijst voor het zetten van een piercing. Alle standaard prijzen zijn gebaseerd op het zetten met een titanium piercing met uitwendige schroefdraad. Het is mogelijk om tegen meerprijs extra opties te kiezen zoals bijvoorbeeld strass stenen, gekleurde balletjes/spikes of piercings met een inwendige schroefdraad (onze care lijn).

Wat is het verschil tussen de care lijn en de standaard piercings?
De care lijn heeft meerdere voordelen ten opzichte van de standaard piercings. 

* Zo hebben deze piercings een schroefdraad die in het staafje verwerkt is. Doordat deze niet uitsteekt heb je dus geen scherpe schroefdraad die je gaatje kan beschadigen.
* Omdat er uit de topjes zelf een schroefdraad komt (en deze er dus niet uitgekerfd hoeft te worden) kunnen de topjes veel platter gemaakt worden (ideaal voor oren) en heb je veel meer keuze uit je eerste sieraad.
* Omdat deze piercings gladder afgewerkt zijn zorgen ze voor minder irritatie en een prettigere genezing.

De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen per soort. We hebben een breed assortiment piercings om meteen mee gepierced te worden. Van blinkende Swarovski's tot 18K goud en alles daartussenin.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan even contact op via info@sparklingpiercings.nl of 0031682958008.

SoortStandaard/Care
Tongpiercing

(incl. wissel na 2 weken)

€ 60,- / €77,50
Tongweb/Smiley€ 50,- / €72,50
Navelpiercing€ 45,- / €67,50
Lippiercing€ 45,- / €62,50
Oorlel€ 25,- / €42,50
Oorpiercing€ 40,- / €57,50
Industrial€ 50,- / €72,50
SoortStandaard/Care
Neuspiercing€ 40,- / €57,50
Septum/Bridge€ 45,- / €67,50
Wenkbrauwpiercing€ 45,- / €67,50
Tepelpiercing€ 50,- / €72,50
Clithood€ 65,- / €87,50
Prins Albert€ 65,- / €87,50
Micro Dermal€ 55,-

Micro dermal laten verwijderen € 20,- (tenzij bij ons laten zetten € 7,50,- )

Bij twee piercings in een sessie bij een persoon ontvang je 10% korting op de hierboven genoemde standaard prijs.
Bij drie piercings in een sessie bij een persoon ontvang je 15% korting op de  hierboven genoemde standaard prijs.

Eventuele upgrades worden niet meegenomen met de korting.