SparklingPiercings.nl

Piercing laten zetten?

Wist je dat Samantha (de shop eigenaar) zelf ook piercer is?

Elke woensdag van 13:30 tot 18:00 is het open inloop voor piercings bij Hotrod tattoo in Etten-leur en kun je je zonder afspraak laten piercen door Samantha. Natuurlijk kun je dan ook terecht voor wissels en voor het oprekken van verschillende piercings. 

Het is ook mogelijk om in overleg op andere dagen een afspraak in te plannen. Neem hierover gerust contact op met Samantha op 0682958008.

Samantha is in 2009 begonnen met leren bij Needle-Art in Breda. Van 2010 t/m 2016 heeft ze gewerkt bij Pigmental Tattoo en vanaf 2012 t/m nu werkt ze vast bij Hotrod Tattoo in Etten-Leur. Hier kun je ook een groot deel van het assortiment bekijken. 


Waar zitten jullie precies?
Het piercegedeelte van Sparkling Piercings kun je vinden in Hotrod Tattoo, stationsstraat 18B in Etten-Leur. Hier kun je ook een groot deel van het assortiment bekijken. Let op, de shop zit niet in de straat van het station maar je bent er binnen 5 minuutjes lopen. Kom je met de auto en parkeer je in de straat? Vraag dan even een parkeerschijf aan ons zodat je geen boete krijgt, dit is namelijk een gebied voor vergunninghouders omdat het aan het centrum grenst.


Wanneer kan ik terecht voor het zetten?
Iedere woensdag is het open inloop van 13.30 – 18.00. Op andere dagen kun je in overleg een afspraak maken (m.u.v. maandag en dinsdag, dan is de shop gesloten). Stuur me gerust een appje of mailtje en we kijken even voor een datum.


Kan ik terecht voor alle piercings?
Niet voor alles, maar wel voor heel veel. In principe zet ik alle piercings boven de gordel. Wel is het belangrijk om er rekening mee te houden dat niet iedere piercing voor iedere persoon geschikt is. Hier ben ik altijd eerlijk over en we kunnen altijd kijken naar alternatieven. Ook voor micro dermals kun je terecht.

Ook zet ik enkele intiem piercings zoals clithood, schaamlippen, christina’s, prins albert, frenums, lorum, pubic en scrotumpiercings. In de overige intiem piercings heb ik nog geen training gehad en die zet ik daarom ook niet. Ik zet ik geen surface piercings. Het komt bij deze piercings erg nauw om ze goed te zetten (dus niet met een gebogen of flexibel staafje want die groeien gegarandeerd uit, maar echt met een speciale surface bar en speciale techniek) en deze heb ik nog niet voldoende onder controle.


Doet het zeer?
Die vraag krijg ik heel vaak. Mijn antwoord is altijd, je zult het even voelen maar het is twee keer twee seconden en dan is het voorbij. Iedereen heeft een andere pijngrens en ook per plek kan het schelen. Als je uitgaat van het ergste dan valt het over het algemeen wel mee.


Wat kost het zetten?
Dat is afhankelijk van welke sieraad je kiest maar de basis prijslijst kun je hier vinden


Kun je mijn piercing wisselen?
Jazeker! Als je bij ons je piercing koopt dan kost je dat ook niks extra’s. Als je je eigen piercing meeneemt (en hij is van goede kwaliteit) dan kan ik hem ook voor je wisselen maar zal ik een kleine vergoeding vragen voor het gebruik van mijn (gesteriliseerde) materialen.

hieronder vind je de beknopte prijslijst van de piercings. Alle prijzen zijn gebaseerd op het zetten met een standaard titanium piercing. Het is mogelijk om tegen meerprijs extra opties te kiezen zoals bijvoorbeeld strass stenen, gekleurde balletjes/spikes of speciale piercings zoals clusters.

Staat je gewenste piercing er niet bij? Neem dan even contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

SoortPrijs
Tongpiercing

(incl. wissel na 2 weken)

€ 60,-
Tongweb/Smiley€ 50,-
Navelpiercing€ 45,-
Lippiercing€ 45,-
Oorlel€ 25,-
Oorpiercing€ 40,-
Industrial€ 50,-
SoortPrijs
Neuspiercing€ 40,-
Septum/Bridge€ 45,-
Wenkbrauwpiercing€ 45,-
Tepelpiercing€ 50,-
Clithood€ 65,-
Prins Albert€ 65,-
Micro Dermal€ 55,-

Micro dermal laten verwijderen € 15,- (tenzij bij ons laten zetten € 5,- )

Bij twee piercings in een sessie bij een persoon ontvang je 10% korting op de totaalprijs
Bij drie piercings in een sessie bij een persoon ontvang je 15% korting op de totaalprijs