Search
Close this search box.

de Oorpiercing boutique in breda

Super leuk dat je een afspraak in wilt plannen voor je piercing Breda. Niet alleen voor het piercen zelf kun je hier terecht, maar ook voor hulp met het uitzoeken van de juiste piercing look, oorstyllingen, wissels, hulp bij piercing problemen (ook als ie niet hier is gezet, heropenen van dichtgegroeide gaatjes, kortom alles wat met oorpiercings te maken heeft.

Nijverheidssingel 397
in Breda

Je vindt Sparkling in het pand van Exclusive Ink, Nijverheidssingel 397 in Breda. De nieuwe pierce ruimte is volledig afgesloten van de andere ruimten voor nog meer privacy.

Wil je langskomen in de Boutique maak dan een afspraak in de online agenda. Het namelijk niet mogelijk om zomaar binnen te lopen, zodat we alle tijd voor je hebben. Je kunt zes weken vooruit plannen en ik zie je graag in de Boutique in Breda!

veelgestelde vragen

Heb je nog vragen of wil je eerst nog wat meer info? In de Sparklipedia vindt je vragen en antwoorden over allerlei piercing gerelateerde dingen. Neem gerust een kijkje in de Sparklipedia. Hieronder vind je enkele veel gestelde vragen.

In de lappenmand

Vanwege het laseren van mijn ogen worden er vanaf 23 november pas weer appjes en mails beantwoord en bestellingen verstuurd. Dinsdag is de Boutique gewoon open.