Zoek
Sluit dit zoekvak.

Piercing laten zetten

Ben jij op zoek naar een toegankelijke en hygiënische plek om je oorparty compleet te maken óf om je (eerste) oorpiercing te zetten?

Wil je kwalitatief hoogstaande, unieke, exclusieve, elegante of juist meer edgy (wit)gouden sieraden in je oren?

Zoek je een betrouwbare en professionele piercer zodat je niet maanden lang met bultjes op je piercing rondloopt?

Dan ben je bij Sparkling aan het juist adres!

Als je je lichaam en jezelf het beste gunt ben je bij Sparkling aan het juiste adres

Wij, Ava en Samantha, zijn gepassioneerde oorstylisten en professionele piercers en kijken samen met jou wat het beste bij je lifestyle en stijl past zodat je niet alleen de mooiste maar ook een comfortabele oorpiercing krijgt.

We zorgen ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt en dat je met de mooiste earparty en big smile naar buiten loopt. Je kunt bij ons terecht als je je lichaam het beste gunt, van mooie witgouden of geelgouden sieraden houdt, en kwaliteit, zorg en aandacht voorop stelt.

Het voordeel van onze piercing sieraden is dat je er meteen mee gepierced kunt worden en dus geen maandenlang met een saai knopje rond hoeft te lopen. Ook kun je er gewoon mee slapen, zwemmen en sporten!

Wil je voorkomen dat

✨ Je een ontsteking overhoud bij het laten zetten van een piercing

✨Je om de paar maanden of zelfs weken een nieuwe sieraad nodig hebt omdat er een steentje is verkleurd of uit is gevallen

✨ Je met afgebladderde goudkleurige sieraden rondloopt, die ook nog eens gaan irriteren na een tijdje

✨ De genezing van je piercing langzaam en vol problemen verloopt

✨ Je een nikkelallergie opbouwt of dat je nikkel allergie op gaat spelen

✨ Je maandenlang met een saai ‘schietknopje’ rondloopt

faux rook piercing marquise waaier geelgoud piercing klein

Weet dan dat is veel meer mogelijk is dan je nu denkt!

Welkom in de wereld van verfijnde, kwalitatief hoogstaande piercing sieraden van 14K en 18K witgoud en geelgoud en in de wereld van professionele, veilige én comfortabele piercings. We zorgen ervoor dat

✨ Je op de meest hygiënische manier mogelijk gepiercet wordt, ver boven de GGD standaarden. 

✨Je helemaal op je gemak wordt gesteld voor, tijdens en na het piercen. Ook als je last hebt van naaldenangst of het echt heel eng vind. 

✨ Je meteen gepierced wordt met een sieraad dat helemaal bij je past. 

✨ je, ook met een nikkelallergie of met gevoelige huid, een nieuwe oorpiercing kunt nemen.

✨ Je zelf weet hoe je het beste voor je nieuwe piercing moet zorgen.

✨ We een controle doen na zes weken zodat we zeker weten dat alles goed verloopt en je eventuele vragen nog in persoon kunt stellen. 

✨Meteen keuze hebt uit honderden (wit)gouden sieraden waarmee je meteen gepierced kunt worden. 

Klik op de knop hierboven en plan meteen je afspraak voor het zetten van een Sparkling oorpiercing. Ben je helemaal enthousiast en wil je er meer in één keer? Dat kan tot drie piercings in één oor. 

Wat kost een Sparkling Piercing?

De uiteindelijke prijs is helemaal afhankelijk van welke sieraad je kiest.

Totaalprijs
De totale prijs van het laten zetten van een piercing is de pierce-prijs + de prijs van je gekozen sieraad. Wil je bijvoorbeeld een helixpiercing laten zetten dan kan dat vanaf €162,50 inclusief een sieraad met gouden disc. Je hebt tegen meerprijs keuze uit meer dan 200 verschillende witgouden en geelgouden modellen om meteen mee gepierced te worden.

De pierceprijs
De pierceprijs is de prijs voor het zetten van je piercing (oftewel het maken van je gaatje). We gebruiken een aseptische werkwijze om de kans op ontstekingen en infecties zo klein mogelijk te houden én we laten ons ieder jaar trainen door de beste piercers van de wereld om helemaal up to date te blijven met de nieuwste technieken en ontwikkelingen. De pierceprijs is €50,00 per piercing. 

Prijs van het sieraad
We werken hier bij Sparkling alleen topjes en ringenvan massief 14K of 18K goud. De staafjes zijn van kwalitatief implant grade titanium. Alle sieraden zijn super glad afgewerkt voor extra draagcomfort. 

Sieraden keuze
De meeste oor piercings (m.u.v. de daithpiercing) worden gepierced met een staafje voor een soepele genezing. Het piercing sieraad bestaat uit twee delen; het staafje (achterkant) en het topje (voorkant). Het staafje is gemaakt van glad gepolijst, gecontroleerd implant grade titanium en daarop kun je allerlei verschillende topjes doen.

In de webshop kun je al een klein deel van het sieraden assortiment bekijken. Met veel van deze sieraden kun je meteen gepierced worden, dus geen maanden lang met een saai knopje rondlopen!

Team Sparkling

Wij zijn Ava en Samantha, samen zorgen wij voor alles wat met oorpiercings en oorstylingen te maken heeft. We hebben sinds 2009 al vele vrouwen en meiden mogen verblijden met hun oor wensen. Jaarlijks bezoeken we piercing seminars omdat er altijd wel weer iets nieuws te leren is op het gebied van piercen, hygiëne, sieraden en stylen.

Ook voor jou wacht er een Sparkling Piercing

Twijfel je of een (nieuwe) oorpiercing op dit moment de beste keuze is voor jou? Stel me gerust je vragen en ik beantwoord ze graag!

Weet je zeker dat je een nieuwe oorpiercing wilt maar weet je nog niet zo goed welke precies? Ook dat is geen probleem. Boek daarvoor je afspraak ‘één gouden oorpiercing (weet nog niet welke) en we kijken samen wat het beste bij jouw look en lifestyle past!

Reviews

Hanane Farhouni
Hanane Farhouni
@username
Lees verder
Ik heb mijn piercings bij SparkingPiercings laten zetten. Ben geholpen door Samantha en Ava, hele lieve dames! Werken professioneel, hygiënisch, ze laten je erg op je gemak voelen en denken met je mee, nemen de tijd ervoor hele goede ervaring gehad zeker een aanrader!
Sandra Mureau
Sandra Mureau
@Sandra Mureau
Lees verder
Heel deskundig (weten precies hoe een huid in elkaar zit, reageert en geneest) en weten echt waar ze over praten..hele duidelijke uitleg waarom ze doen wat ze doen en waarom ze voor bepaalde materialen en soorten piercings kiezen…Je mag niet weg tot jij helemaal tevreden bent en precies weet wat er gedaan is en hoe..en ze ook zeker weten dat dit het sieraad is wat bij jou past! Nemen echt de tijd voor je! Hele goed hygiëne en superschone en georganiseerde salon!
Bregje
Bregje
@bregjexx17
Lees verder
Voor mijn eerste (echte goeie) piercing ben ik naar sparkling piercings gegaan, ik had al veel positieve dingen over het bedrijf gehoord van bekenden. Nu ben ik achteraf super blij dat ik hiervoor gekozen heb, Samantha is super lief en stelt je echt op je gemak. Ook is het heel prettig om te zien dat ze zo professioneel en hygiënisch te werk gaat, je ziet echt dat ze een passie heeft voor haar vak. Ik raad iedereen aan hier zijn/haar/hun piercing te halen want ik heb echt een super goede ervaring gehad.
Joyce Taal
Joyce Taal
@joyce taal
Lees verder
Er wordt ruim de tijd genomen om je wensen te bespreken. Vervolgens geeft ze advies of het mogelijk is of hoe je het ook kan doen, vervolgens is de keuze aan jezelf natuurlijk!! Ze werkt secuur, hygiënisch en communiceert duidelijk gedurende de afspraak. Ook wordt je duidelijk geïnformeerd over de nazorg die je zelf dient te doen en dat er een mogelijkheid is voor een checklist afspraak. En niet te vergeten je mag Samantha altijd contacteren als je meer informatie wilt over je piercing!!
Vorige
Volgende

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik terecht voor het zetten?

Om je alle tijd en aandacht te kunnen geven werken we alleen op afspraak. Via het online boeking systeem kun je zien wanneer er nog plaats is voor je afspraak. Zo hoef je niet op reactie te wachten en kun je boeken wanneer je wilt. Afspraken in de avond (na 18.00 uur) zijn in overleg beperkt mogelijk. Op zondag en maandag is de fysieke winkel van Oorpiercing Boutique Sparkling gesloten.

Kan ik ook terecht voor een losse piercing?

Jazeker, via de online agenda kun je ook makkelijk een afspraak maken voor het zetten of laten wisselen van een oorpiercing met een witgouden of geelgouden sieraad.

Wat kost mijn afspraak?

De kosten van je afspraak zijn afhankelijk van wat er gedaan wordt en welke sieraden je uitkiest. Complete stylingen zijn er vanaf €600,- en losse piercings, inclusief pierceprijs en sieraad met witgouden of geelgouden topje, vanaf €162,50.

Werken jullie ook met zilver/chirurgisch staal

Nee, we werken uitsluitend met exclusieve witgouden en geelgouden sieraden om je de mooist maar ook de huid vriendelijkste oorparty te kunnen geven.

Heb ik veel kans op onstekingen/bloemkooloor

De kans dat je een ontsteking krijgt van een piercing die bij ons gezet is,  is heel erg klein. We hebben hele strenge hygiëne eisen en werken alleen met materialen voor eenmalig gebruik, er wordt niks hergebruikt als we een nieuwe piercing gaan zetten. Een bloemkool oor heb ik in mijn meer dan 16 jarige carrière als piercer nog nooit meegemaakt. 

Wie nemen er een sparkling oorperecing?

Iedereen is welkom bij Sparkling! We werken het meeste met dames en vrouwen tussen de 20 en 60 jaar. Opvallend is dat iedereen het beste wilt voor zijn lichaam en het ook leuk vind om zichzelf af en toe eens lekker te verwennen. 

Kan ik ook alleen mijn oorbellen laten stylen?

Jazeker! Alle gaatjes, dus ook in de oorlel, kunnen we stylen voor je. Je zult merken dat het dragen van piercing sieraden zoveel meer comfortabel is. Je hebt straks nergens meer omkijken naar en je kunt je sieraden lekker laten zitten met slapen, sporten en douchen.