Search
Close this search box.

Prijzen

Op deze pagina vind je de beknopte prijslijst voor het zetten van een oor piercing. De prijs is opgebouwd uit twee delen. De pierce prijs en de prijs van het sieraad.

Wat kost een gouden oorpiercing?

Hieronder vind je de prijslijst voor het zetten van een oor piercing. De prijs is opgebouwd uit twee delen. De pierce prijs en de prijs van het sieraad.

Totaalprijs

De totale prijs van het laten zetten van een piercing is de pierce-prijs + de prijs van je gekozen sieraad (staafje + topje). Wil je bijvoorbeeld een helixpiercing laten zetten dan kan dat vanaf €162,50 inclusief een sieraad met gouden disc. De vanaf prijs is gebaseerd op het zetten van een piercing met een gecontroleerd, geanodiseerd, implant grade titanium staafje en een glad gepolijste 14K of 18K witgouden of geelgouden disc. 

De pierceprijs

De pierceprijs is de prijs voor het zetten van je piercing (oftewel het maken van je gaatje). We gebruiken een aseptische werkwijze om de kans op ontstekingen en infecties zo klein mogelijk te houden én we laten ons ieder jaar trainen door de beste piercers van de wereld om helemaal up to date te blijven met de nieuwste technieken en ontwikkelingen. De pierceprijs is €50,00 per piercing. 

Prijs van het sieraad

We werken hier bij Sparkling alleen met sieraden van kwalitatief implant grade titanium (de staafjes) en massief 14K of 18K goud (topjes en ringen) die super glad afgewerkt zijn en een inwendige schroefdraad of duw-in systeem hebben. Wil je hier meer over weten? Check dan deze blog over de kwaliteitsverschillen in piercingsieraden.
De vanaf prijs is gebaseerd op een gecontroleerd, geanodiseerd, implant grade titanium staafje en een glad gepolijst 14K en 18K gouden disc. Je hebt tegen meerprijs keuze uit meer dan 200 verschillende witgouden en geelgouden modellen om meteen mee gepierced te worden. Afhankelijk van je gekozen sieraad kan er een meerprijs bijkomen. In de webshop kun je al een deel van het sieraden assortiment bekijken. Met veel van deze sieraden kun je meteen gepierced worden.

Sieraden keuze

De meeste oor piercings worden gepierced met een staafje voor een soepele genezing. Zo’n piercing sieraad bestaat uit twee delen; het staafje (achterkant) en het topje (voorkant). Het staafje is gemaakt van glad gepolijst, gecontroleerd implant grade titanium en daarop kun je allerlei verschillende topjes doen. Neem gerust een kijkje in de webshop om een idee te krijgen wat er allemaal mogelijk is. Met veel sieraden kun je meteen gepierced worden, dus geen maanden lang met een saai knopje rondlopen! In de Boutique zelf is nog veel meer keuze dan dat je hier online ziet staan.

Prijslijst gouden oorpiercings


OorpiercingPierce prijsSieraad vanaf
Anti tragus€50,-€117,50
Conch€50,-€112,50
Daith met ring€50,-€275,-
Forward helix€50,-€112,50
Helix€50,-€112,50
Industrial€75,-€220,-
Oorlel€50,-€112,50
Rook€50,-€117,50
Snug€50,-€117,50
Tragus€50,-€112,50
Flat€50,-€112,50
Faux-rook€50,-€117,50

Bekijk hier alvast een klein deel van de sieraden om een idee te krijgen van de prijzen van de sieraden. Met de meeste topjes kun je meteen gepiercet worden. In de Boutique is de collectie minimaal vijf keer zo groot dan online. 

Andere piercing mogelijkheden

ServicePrijsInformatie
Controle na piercen€0,00Excl. kosten voor een korter staafje
Heropenen oorpiercing€15,00excl. sieraad
Oorstyling€150,00excl. sieraden
Oorpiercing consult€15,00Advies bij problemen (niet door ons gepierced, of langer dan 9 maanden geleden gezet)
Oorsieraad verwijderen€10,00excl. eventuele tangen
Oorsieraad terug plaatsen€10,00excl. eventuele tangen
Piercing nazorg€9,00 (75ml)€14,00 (177ml)

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik betalen?

Het is mogelijk om met de pin, creditcard en contant te betalen.

Waarom een langer staafje?

Veel oorpiercings worden gezet met een langer staafje vanwege de zwelling. Bij de controle na een paar weken wordt gekeken of er een korter staafje nodig is, vaak is dit het geval. Voor de controle zelf betaal je niks, je betaald alleen een los labret staafje van de premium-lijn als je wilt wisselen. Normaal gesproken vraag ik je binnen vier a zes weken terug te komen voor controle, afhankelijk van de gezette piercing.

Korting op piercings

Bij twee piercings in één sessie bij één persoon ontvang je 10% korting op de pierce prijs. Bij drie piercings in een sessie bij een persoon ontvang je 15% korting op de pierce prijs. De korting geldt niet op de gekozen sieraden. Drie piercings in een sessie is de max omdat dit de genezing van alle piercings beïnvloed. Kraakbeen piercings worden aan één kant tegelijkertijd gezet ivm het niet op het oor liggen tijdens de genezing.

Wat is de premium-lijn?

Wil je alleen het allerbeste voor je lichaam? Dan is de premium lijn waarnaar je op zoek bent. Deze staafjes zijn gemaakt uit gecontroleerd implant grade titanium die super glad gepolijst zijn tot een spiegelglad oppervlak. Zo voorkom je het schuurpapier effect van onafgewerkte sieraden en blijven er minder snel bacteriën op achter. Alle sieraden die we gebruiken zijn van de premium lijn.

Omdat deze sieraden met veel zorg en aandacht gemaakt worden en hiervoor alleen de beste materialen gebruikt worden zullen ze niet verkleuren en zullen alle diamanten/opalen/edelstenen of andere accessoires er niet uitvallen. Ook kun je hier rustig mee douchen en slapen. Omdat ik meer dan 100% achter deze sieraden sta krijg je altijd twee jaar garantie op je sieraad.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Dat kan makkelijk en snel via de online agenda. Klik hier om online een afspraak te maken