Silicone piercing discs

Silicone piercing discs

Model:NZ-npd

Materiaal: Silicone
Diameter: 7 mm
Dikte: 1 mm
Opmerking: deze no pull piercing discs zitten per twee verpakt. Duwt jouw piercing top steeds in je huid terwijl de lengte van het staafje lang genoeg is? Dan zijn deze discs ideaal. Ook als je last hebt van vervelende bultjes kun je deze discs gebruiken. In veel gevallen zie je binnen twee tot vier weken na het dragen van de disc(s) duidelijke verbetering en soms zijn de bultjes dan al helemaal verdwenen. 

Deze discs zijn gemaakt van hoge kwaliteit flexibele silicone en zijn geschikt voor piercings van 1,0 mm tot en met 2,0 mm dikte. 

Zorg ervoor dat je genoeg ruimte hebt om de disc(s) tussen je huid en het topje te doen. Het is wel belangrijk dat ze tegen je huid aan komen zodat het silicone zorgt voor een zachte stootkussentje. 


  • €2,50


Beschikbare opties:

Verzendmethoden & verzendkosten

Alle verzendmethoden worden uitgevoerd door PostNL. Sparkling Piercings kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens de bezorging van PostNL. U kunt kiezen uit de volgende verzendmethoden:


Binnen Nederland

Standaard binnen Nederland
De bestelling wordt in een luchtkussenenvelop verzonden. De kosten voor deze standaard verzending zijn €0,99. Bestel je voor €20,00 of meer dan wordt je bestelling gratis verzonden.

Aangetekend per post
Deze methode is aan te raden bij grotere bestellingen of bij zeer breekbare piercings. Aangetekende verzendingen zijn tot €500,00 verzekerd. De kosten voor een aangetekende verzending zijn €9,50.

Rembours
Remboursverzendingen zijn alleen mogelijk binnen Nederland en alleen op aanvraag. Neem hierover gerust contact met ons op.


Belgie en Duitsland
Standaard binnen Europa
Uw bestelling wordt in een luchtkussenenvelop priority verzonden. De kosten hiervan zijn €1,99. Bestel je voor €20,00 of meer dan wordt je bestelling gratis verzonden.

Aangetekend binnen Europa

Deze methode is aan te raden bij grotere bestellingen of bij zeer breekbare piercings. Aangetekende verzendingen zijn tot €500,00 verzekerd. De kosten voor een aangetekende verzending binnen Europa zijn €15,50.


Overige landen
Wil je je bestelling in een ander land geleverd hebben neem dan contact op voor de mogelijkheden en prijzen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Gerelateerde producten