Search
Close this search box.

Laat je oren Sparkelen!

Wordt iedere ochtend wakker met een verzorgde, verfijnde look waar je helemaal blij van wordt én die jouw persoonlijkheid extra laat stralen.

Als je je lichaam en jezelf het beste gunt ben je bij Sparkling aan het juiste adres

Wij, Ava en Samantha, zijn gepassioneerde oorstylisten en professionele piercers en kijken samen met jou wat het beste bij je lifestyle en stijl past zodat je niet alleen de mooiste maar ook een comfortabele oorstyling krijgt.

We zorgen ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt en dat je met de mooiste earparty en big smile naar buiten loopt, Je kunt bij ons terecht als je je lichaam het beste gunt, van mooie witgouden of geelgouden sieraden houdt, en kwaliteit, zorg en aandacht voorop stelt.

Het voordeel van onze piercing sieraden is dat je er gewoon mee kunt slapen, zwemmen en sporten! Het resultaat: iedere ochtend wakker worden zonder pijnlijke nek en meteen een verzorgde look, of je nu in je pyjama loopt of dressed to impress. Na je persoonlijke oorstyling straal je vol zelfvertrouwen en ben je iedere ochtend zonder poespas klaar om je dag te starten. 

Erger jij je ook aan

✨ Dat je iedere nacht je oorbellen uit moet doen omdat ze anders vervelen of je geïrriteerde gaatjes krijgt.

✨Dat je met een bij elkaar gesprokkeld zooitje loopt je omdat niet weet welke sieraden je wilt/kunt dragen.

✨Dat je met lege gaatjes rondloopt omdat je ze iedere nacht uit doet of omdat je niet weet hoe je alles kunt matchen. 

✨ De sieraden die je ziet als je nu in de spiegel kijkt. Geen samenhang, verkleurde steentjes, afbladderend goud.

✨ Dat je oor vaak gevoelig is als je bepaalde sieraden hebt gedragen.

✨ Dat je nu geen sieraden durft te dragen omdat je er niet tegen kunt. 

✨ Dat velen piercings associëren met asociaal, voor tieners en alternatievelingen.

✨ Weinig keuze uit sieraden bij nieuwe oorbellen of nieuwe piercings?

Weet dan dat is veel meer mogelijk is dan je nu denkt!

Wij, Ava en Samantha, zijn professionele oorpiercers, gespecialiseerd in oorstylingen met de meest verfijnde, kwalitatief hoogstaande piercing sieraden van 14K en 18K witgoud en geelgoud en nemen je graag mee in de wereld van kwalitatief hoogstaande, veilige én comfortabele piercings en piercingsieraden en zorgen ervoor dat:

✨ Dat je nooit meer omkijken hebt naar je oren! Laat je sieraden, ook ‘s nachts, in zonder dat je er last van hebt.

✨Je look geschikt is voor allerlei verschillende momenten in je leven. 

✨ Alle sieraden op jouw oor,  jouw stijl en op elkaar zijn afgestemd waardoor er één mooie eenheid ontstaat.

✨ je, ook met een nikkelallergie of met gevoelige huid, zonder problemen sieraden kunt dragen.

✨ al je gaatjes mooi gevuld zijn zodat je iedere ochtend helemaal verzorgd voor de dag komt. 

✨jouw piercings worden gezien als stijlvolle, elegante toevoeging in plaats van een ‘asociale piercing’.

✨Meteen keuze uit honderden witgouden en geelgouden sieraden waarmee je meteen gepierced kunt worden. 

Klik op de knop hierboven en plan meteen je afspraak voor een oorstyling. We helpen je graag verder!

Wat kost een Sparkling Oorstyling?

De uiteindelijke prijs is helemaal afhankelijk van welke sieraden en eventuele accessoires er worden gekozen. De startprijs van een oorstyling met minimaal vier genezen of nieuwe gaatjes is €600-.  De prijs is opgebouwd uit de styling prijs van €150,00 plus de prijs van je gekozen sieraden. 

Omdat je op deze pagina terecht bent gekomen krijg je met de code ‘gratisstyling’ €150,- korting en betaal je nu alleen voor de sieraden die je uitkiest!

Het is mogelijk om een oorstyling in delen op te splitsen. Mocht je plannen hebben voor meer dan vier nieuwe gaatjes dan zal dit sowieso nodig zijn vanwege de genezing hiervan.

In de webshop kun je een aantal sieraden met prijzen en al bekijken. In de Boutique in Breda is de collectie zeker vijf keer zo groot.

Bij het boeken van een oorstyling neem ik van te voren contact met je op om je wensen te bespreken en zodat ik alvast wat dingen kan voorbereiden. Een oorstyling maken waar jij helemaal van gaat sparkelen is teamwork! Ik stel je een aantal vragen zodat ik weet waar je naartoe wilt en ik zorg voor het complete plaatje. 

Team Sparkling

Wij zijn Ava en Samantha, samen zorgen wij voor alles wat met oorpiercings en oorstylingen te maken heeft. We hebben sinds 2009 al vele vrouwen en meiden mogen verblijden met hun oor wensen. Jaarlijks bezoeken we piercing seminars omdat er altijd wel weer iets nieuws te leren is op het gebied van piercen, hygiëne, sieraden en stylen.

Ook voor jou wacht er een Sparkling styling

Twijfel je of een complete oorstyling op dit moment de beste keuze is voor jou? Laat het me weten, stuur een appje met wat foto’s van je oren en we kletsen vrijblijvend verder!

Weet je zeker dat je een start wilt maken maar werk je liever stapje voor stapje? Ook dat is mogelijk. Boek alvast je afspraak voor een upgrade of een nieuwe piercing en we kijken meteen naar je toekomst plannen. 

Wil je nog meer inspiratie? Volg ons dan op instagram, facebook of pinterest.

Reviews

Bregje
Bregje
@bregjexx17
Lees verder
Voor mijn eerste (echte goeie) piercing ben ik naar sparkling piercings gegaan, ik had al veel positieve dingen over het bedrijf gehoord van bekenden. Nu ben ik achteraf super blij dat ik hiervoor gekozen heb, Samantha is super lief en stelt je echt op je gemak. Ook is het heel prettig om te zien dat ze zo professioneel en hygiënisch te werk gaat, je ziet echt dat ze een passie heeft voor haar vak. Ik raad iedereen aan hier zijn/haar/hun piercing te halen want ik heb echt een super goede ervaring gehad.
Sandra Mureau
Sandra Mureau
@Sandra Mureau
Lees verder
Heel deskundig (weten precies hoe een huid in elkaar zit, reageert en geneest) en weten echt waar ze over praten..hele duidelijke uitleg waarom ze doen wat ze doen en waarom ze voor bepaalde materialen en soorten piercings kiezen…Je mag niet weg tot jij helemaal tevreden bent en precies weet wat er gedaan is en hoe..en ze ook zeker weten dat dit het sieraad is wat bij jou past! Nemen echt de tijd voor je! Hele goed hygiëne en superschone en georganiseerde salon!
Joyce Taal
Joyce Taal
@joyce taal
Lees verder
Er wordt ruim de tijd genomen om je wensen te bespreken. Vervolgens geeft ze advies of het mogelijk is of hoe je het ook kan doen, vervolgens is de keuze aan jezelf natuurlijk!! Ze werkt secuur, hygiënisch en communiceert duidelijk gedurende de afspraak. Ook wordt je duidelijk geïnformeerd over de nazorg die je zelf dient te doen en dat er een mogelijkheid is voor een checklist afspraak. En niet te vergeten je mag Samantha altijd contacteren als je meer informatie wilt over je piercing!!
Hanane Farhouni
Hanane Farhouni
@username
Lees verder
Ik heb mijn piercings bij SparkingPiercings laten zetten. Ben geholpen door Samantha en Ava, hele lieve dames! Werken professioneel, hygiënisch, ze laten je erg op je gemak voelen en denken met je mee, nemen de tijd ervoor hele goede ervaring gehad zeker een aanrader!
Previous
Volgende

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik terecht voor het zetten?

Om je alle tijd en aandacht te kunnen geven werken we alleen op afspraak. Via het online boeking systeem kun je zien wanneer er nog plaats is voor je afspraak. Zo hoef je niet op reactie te wachten en kun je boeken wanneer je wilt. Afspraken in de avond (na 18.00 uur) zijn in overleg beperkt mogelijk. Op zondag en maandag is de fysieke winkel van Oorpiercing Boutique Sparkling gesloten.

Kan ik ook terecht voor een losse piercing?

Jazeker, via de online agenda kun je ook makkelijk een afspraak maken voor het zetten of laten wisselen van een oorpiercing met een witgouden of geelgouden sieraad.

Wat kost mijn afspraak?

De kosten van je afspraak zijn afhankelijk van wat er gedaan wordt en welke sieraden je uitkiest. Complete stylingen zijn er vanaf €600,- en losse piercings, inclusief pierceprijs en sieraad met witgouden of geelgouden topje, vanaf €162,50.

Werken jullie ook met zilver/chirurgisch staal

Nee, we werken uitsluitend met exclusieve witgouden en geelgouden sieraden om je de mooist maar ook de huid vriendelijkste oorparty te kunnen geven.

Heb ik veel kans op onstekingen/bloemkooloor

De kans dat je een ontsteking krijgt van een piercing die bij ons gezet is,  is heel erg klein. We hebben hele strenge hygiëne eisen en werken alleen met materialen voor eenmalig gebruik, er wordt niks hergebruikt als we een nieuwe piercing gaan zetten. Een bloemkool oor heb ik in mijn meer dan 16 jarige carrière als piercer nog nooit meegemaakt. 

Wie nemen er een sparkling oorstyling?

Iedereen is welkom bij Sparkling! We werken het meeste met dames en vrouwen tussen de 20 en 60 jaar. Opvallend is dat iedereen het beste wilt voor zijn lichaam en het ook leuk vind om zichzelf af en toe eens lekker te verwennen. 

Kan ik ook alleen mijn oorbellen laten stylen?

Jazeker! Alle gaatjes, dus ook in de oorlel, kunnen we stylen voor je. Je zult merken dat het dragen van piercing sieraden zoveel meer comfortabel is. Je hebt straks nergens meer omkijken naar en je kunt je sieraden lekker laten zitten met slapen, sporten en douchen.