Laat je oren Sparkelen!

Wordt iedere ochtend wakker met een verzorgde, verfijnde look waar je helemaal blij van wordt én die jouw persoonlijkheid extra laat stralen.

Als je je lichaam en jezelf het beste gunt ben je bij Sparkling aan het juiste adres

Wij, Ava en Samantha, zijn gepassioneerde oorstylisten en professionele piercers en kijken samen met jou wat het beste bij je lifestyle en stijl past zodat je niet alleen de mooiste maar ook een comfortabele oorstyling krijgt.

We zorgen ervoor dat je je helemaal op je gemak voelt en dat je met de mooiste earparty en big smile naar buiten loopt, Je kunt bij ons terecht als je je lichaam het beste gunt, van mooie witgouden of geelgouden sieraden houdt, en kwaliteit, zorg en aandacht voorop stelt.

Het voordeel van onze piercing sieraden is dat je er gewoon mee kunt slapen, zwemmen en sporten! Het resultaat: iedere ochtend wakker worden zonder pijnlijke nek en meteen een verzorgde look, of je nu in je pjays loopt of dressed to impress. Na je persoonlijke oorstyling heb je naar je oren geen omkijken meer naar.

Irriteer jij je ook aan

✨ Dat je iedere nacht je oorbellen uit moet doen omdat ze anders vervelen of je geirriteerde gaatjes krijgt.

✨Dat je niet weet welke sieraden je wilt dragen omdat het niet bij je rest en bij je kleding past en daarom of met lege gaatjes of met een bij elkaar gesprokkeld zooitje loopt.

✨ De sieraden die je ziet als je nu in de spiegel kijkt. Geen samenhang, verkleurde steentjes, afbladerend goud.

✨ Dat je oor vaak gevoelig is als je bepaalde sieraden hebt gedragen.

✨ Dat je nu geen sieraden durft te dragen omdat je er niet tegen kunt. 

✨ Dat velen piercings associëren met asociaal, voor tieners en alternatievelingen

✨ Weinig sieraden keuze bij nieuwe oorbellen of nieuwe piercings?

Weet dan dat is veel meer mogelijk is dan je nu denkt!

Wij, Ava en Samantha, zijn professionele oorpiercers, gespecialiseerd in oorstylingen met de meest verfijnde, kwalitatief hoogstaande piercing sieraden van 14K en 18K witgoud en geelgoud en nemen je graag mee in de wereld van kwalitatief hoogstaande, veilige én comfortabele piercings en piercingsieraden en zorgen ervoor dat:

✨ Dat je nooit meer omkijken hebt naar je oren! Laat je sieraden, ook ‘s nachts, in zonder dat je er last van hebt.

✨Je look geschikt is voor allerlei verschillende momenten in je leven. 

✨ Alle sieraden op jouw oor,  jouw stijl en op elkaar zijn afgestemd waardoor er één mooie eenheid ontstaat.

✨ je, ook met een nikkelallergie of met gevoelige huid, zonder problemen sieraden kunt dragen.

✨ al je gaatjes mooi gevuld zijn zodat je iedere ochtend helemaal verzorgd voor de dag komt. 

✨jouw piercings worden gezien als stylvolle, elegante toevoeging in plaats van een ‘asociale piercing’.

✨Meteen keuze uit honderden witgouden en geelgouden sieraden waarmee je meteen gepierced kunt worden. 

Klik op de knop hierboven en plan meteen je afspraak voor een oorstyling. We helpen je graag verder!

Team Sparkling

Wij zijn Ava en Samantha, samen zorgen wij voor alles wat met oorpiercings en oorstylingen te maken heeft. We hebben sinds 2009 al vele vrouwen en meiden mogen verblijden met hun oor wensen. Jaarlijks bezoeken we piercing seminars omdat er altijd wel weer iets nieuws te leren is op het gebied van piercen, hygiëne, sieraden en stylen.

Ook voor jou wacht er een Sparkling oor

Twijfel je of een complete oorstyling op dit moment de beste keuze is voor jou? Laat het me weten, stuur een appje met wat foto’s van je oren en we kletsen vrijblijvend verder!

Weet je zeker dat je een start wilt maken maar werk je liever stapje voor stapje? Ook dat is mogelijk. Boek alvast je afspraak voor een upgrade of een nieuwe piercing en we kijken meteen naar je toekomst plannen. 

Wil je nog meer inspiratie? Volg ons dan op instagram, facebook of pinterest.

Reviews

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik terecht voor het zetten?

Om je alle tijd en aandacht te kunnen geven werken we alleen op afspraak. Via het online boeking systeem kun je zien wanneer er nog plaats is voor je afspraak. Zo hoef je niet op reactie te wachten en kun je boeken wanneer je wilt. Afspraken in de avond (na 18.00 uur) zijn in overleg beperkt mogelijk. Op zondag en maandag is de fysieke winkel van de Oor piercing Boutique gesloten.

Kan ik terecht voor alle piercings?

Vanaf november 2021 kun je terecht voor alle oor piercings. Het is vanaf dan niet meer mogelijk om gezichtspiercings of lichaamspiercings te laten zetten en/of wisselen. Ik ben me helemaal aan het specialiseren op oorpiercings zodat ik je een nog betere service, aanbod van sieraden en expertise kan geven.

Wel is het belangrijk om er rekening mee te houden dat niet iedere oorpiercing voor iedere persoon geschikt is. Hier ben ik altijd eerlijk over en we kunnen altijd kijken naar alternatieven.

Wat kost mijn afspraak?

De kosten van je afspraak zijn afhankelijk van wat er gedaan wordt en welke producten je wilt hebben. De prijslijst voor piercings zetten kun je hier bekijken en om een idee te geven van de kosten van de sieraden kun je een kijkje nemen in de webshop. Zie je tijdens de afspraak iets leuks? Vraag dan gerust naar de prijs, we zorgen er samen voor dat je helemaal happy naar buiten gaat!

Moet ik betalen om een afspraak te maken?

Dat is niet nodig, ik vraag geen aanbetaling omdat ik graag uit ga van het goede in mensen. Wel wil ik je vragen om minimaal 48 uur van te voren af te zeggen mocht er iets tussen komen of mocht je van gedachten veranderen. Ik reserveer namelijk mijn tijd voor je en als je niet op komt dagen is dat een leeg gat waarin anders iemand anders geholpen had kunnen worden. Bij niet tijdig annuleren worden annuleringskosten in rekening gebracht.

Is mijn afspraak bindend?

Ja, het maken van een afspraak is bindend. Ik reserveer tijd voor je, tijd die ik niet kan besteden aan andere klanten, steriliseren, zorgen dat mensen mijn bedrijf vinden zodat ik kan blijven bestaan of een van de andere vele taken die ik iedere dag te doen heb.

Door te boeken ga je akkoord dat je op de afgesproken dag en tijdstip met de nodige voorbereiding (die ontvang je per mail) in de shop staat. Je kunt je afspraak uiterlijk 48 uur van te voren kosteloos afzeggen of verzetten. Doe je dit binnen 48 uur dan zullen er annuleringskosten in rekening gebracht worden.

Kan ik mijn afspraak nog wijzigen/annuleren?

Jazeker, op dit moment kan dat alleen via WhatsApp of email. Doe je dit meer dan 48 uur voor je afspraak dan is dit kosteloos. Valt het binnen 48 uur van je afspraak dan zijn er annuleringskosten aan verbonden.

Kan ik ook op een andere datum / tijdstip komen?

Omdat we alleen op afspraak werken vind je alle opties om een afspraak in te plannen in de online agenda. Op de dagen die dikgedrukt zijn en waar je een gele lijn of stip in het vakje ziet staan, is er nog plek. De andere dagen zitten of al vol of ben ik niet in de Boutique. Heb je last van je piercing? Wacht dan niet met contact opnemen, zodat ik je alvast (digitaal) advies en tips kan geven. Het is mogelijk om tot maximaal zes weken vooruit te plannen. Kun je geen plekje vinden wanneer je kunt en wil je graag je piercing bij ons laten zetten? Stuur dan even een appje en ik kijk mee naar de mogelijkheden.