Tongpiercing multistrassbal roze

Tongpiercing multistrassbal roze

Model:C-stbl-P
Materiaal: Chirurgisch staal
Breedte: 1,6 mm
Lengte: 16 mm
Breedte strassbal: Zie keuzemenu
Opmerking: de strass steentjes uit de bovenste bal zijn bedekt met een laag epoxy hars zodat de steentjes er niet uit kunnen vallen en zodat het oppervlak super glad aanvoelt en je je gehemelte niet kunt beschadigen. 

Let op! Epoxy is gevoelig voor verkleuring. Als je bijvoorbeeld rode wijn of bessen jenever drinkt is het slim om het balletje tijdelijk om te wisselen voor bijvoorbeeld een stalen balletje.
  • €11,99


Beschikbare opties:

Verzendmethoden & verzendkosten

Alle verzendmethoden worden uitgevoerd door PostNL. Sparkling Piercings kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens de bezorging van PostNL. U kunt kiezen uit de volgende verzendmethoden:


Binnen Nederland

Standaard binnen Nederland
De bestelling wordt in een luchtkussenenvelop verzonden. De kosten voor deze standaard verzending zijn €0,99. Bestel je voor €20,00 of meer dan wordt je bestelling gratis verzonden.

Aangetekend per post
Deze methode is aan te raden bij grotere bestellingen of bij zeer breekbare piercings. Aangetekende verzendingen zijn tot €500,00 verzekerd. De kosten voor een aangetekende verzending zijn €9,50.

Rembours
Remboursverzendingen zijn alleen mogelijk binnen Nederland en alleen op aanvraag. Neem hierover gerust contact met ons op.


Belgie en Duitsland
Standaard binnen Europa
Uw bestelling wordt in een luchtkussenenvelop priority verzonden. De kosten hiervan zijn €1,99. Bestel je voor €20,00 of meer dan wordt je bestelling gratis verzonden.

Aangetekend binnen Europa

Deze methode is aan te raden bij grotere bestellingen of bij zeer breekbare piercings. Aangetekende verzendingen zijn tot €500,00 verzekerd. De kosten voor een aangetekende verzending binnen Europa zijn €15,50.


Overige landen
Wil je je bestelling in een ander land geleverd hebben neem dan contact op voor de mogelijkheden en prijzen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Gerelateerde producten