Veelgestelde vragen

Zijn jullie Sparkling Sieraden?
Het kan inderdaad zijn dat je ons als Sparkling Sieraden kent, van 2007 tot begin 2016  was dit namelijk de bedrijfsnaam. Omdat we al enige jaren alleen maar piercings verkopen is de naam nu veranderd naar Sparkling Piercings. Ondanks de nieuwe naam kun je dezelfde service, kwaliteit en persoonlijkheid verwachten als voorheen. Daarnaast zijn er vele verbeteringen aan de site doorgevoerd om het winkelen voor jullie nog makkelijker en leuker te maken. 


Wat is de levertijd? 
we doen ons best om bestellingen waarvan de betaling voor 12.30 uur is binnen gekomen dezelfde werkdag te verzenden. Lukt dit niet dan kun je ervan uitgaan dat op werkdagen je bestelling in ieder geval binnen 24 uur op de post gaat. Als je bestelling onderweg is krijg je hierover een email. Wanneer je hierover nog geen email hebt gehad is je bestelling nog niet onderweg. De verzending (via PostNL) duurt meestal 1 werkdag. Bezorging vindt plaats van dinsdag t/m zaterdag. Bekijk hier de actuele bezorgingstijden van PostNL. 


Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten voor een standaard verzending binnen Nederland zijn slechts €0,99. Voor België en Duitsland is de priority verzending slechts € 1,99. Bestellingen van € 20,00 of meer worden gratis verzonden. Bekijk hier alle bezorgvormen en bijkomende kosten.

Versturen jullie naar het buitenland?
Jazeker, we versturen wereldwijd. Standaard kun je kiezen uit Nederland, België en Duitsland. Indien je in een ander land een bestelling wilt ontvangen kun je contact met ons opnemen voor de mogelijkheden en kosten. Bekijk hier alle bezorgvormen en bijkomende kosten.

Wie is Mollie?
Mollie is een erkend bedrijf dat onze internetbetalingen verzorgt. Voor meer info neem een kijkje op Mollie's website.

Kan ik ruilen?
Geen probleem. Er zitten echter wel wat voorwaarden aan vast. Lees hier alles over het retourneren.

Is de website veilig?
Jazeker, om te zorgen dat je gegevens veilig verzonden worden werken we onder andere met een https verbinding tijdens je gehele bezoek en plaatsing van een eventuele bestelling en is onze server extra beveiligd om je gegevens veilig te bewaren. Je gegevens worden nooit weggegeven, doorverkocht of op wat voor andere manier dan ook doorgegeven aan anderen. 


Ik heb een andere vraag?
Voor andere vragen of opmerkingen kunt je contact opnemen. Klik hier voor de contact-pagina.