Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verzenden en retourneren

Sparkling Piercings wordt gerund door een professionele piercer. Daarom worden de meeste bestelling binnen 1 a 3 werkdagen verzonden.

Verzending


Heb je gekozen voor speciaal samengestelde sieraden of voor het laten verkleuren van je sieraad d.m.v. anodiseren dan kan het iets langer duren. Heb je iets voor een bepaalde datum nodig? Laat het van te voren even weten dan kijk ik of dit haalbaar is. Alle info over het verzenden vind je hier terug.

Verzendkosten binnen Nederland

Gratis bij bestellingen van €250,00 of meer

Brievenbus pakketje (met track en trace) €4,75

Pakketpost (met track en trace) €6,75

Berzorgdagen

Webshop bestellingen worden twee keer per week verstuurd. Je ontvangt een email wanneer je bestelling onderweg is. Heb je hem voor een bepaalde datum nodig? Stuur dan eerst even een appje zodat we kunnen kijken wat mogelijk is. 

Verstuurd op Levering op
MaandagDinsdag
DinsdagWoensdag
WoensdagDonderdag
DonderdagVrijdag
VrijdagZaterdag
ZaterdagDinsdag
ZondagDinsdag

Verzendkosten binnen Europa

Gratis bij bestellingen van €250,00 of meer

Track en trace verzending €12,00

Retourneren
Wil je je sieraad/bestelling terugsturen? Dat kan maar er zitten wel een paar regels aan vast. Onderaan deze pagina vind je alle info over retourneren.

Alles over verzenden

Super leuk dat je een bestelling gaat plaatsen bij Sparkling. Hier vind je de belangrijkste punten op een rijtje.

 • Omdat we een klein team hebben en vaak bezig zijn in de Boutique worden online bestellingen meestal twee keer per week verstuurd.
 • Je ontvangt altijd een email als je bestelling op de post is gegaan zodat je weet wanneer je hem kunt verwachten. 
 • De verzending gaat via PostNL en duurt over het algemeen één werkdag binnen Nederland en 2 a 4 werkdagen naar België. Het kan voorkomen dat de verzending iets langer duurt.
 • De meeste bestellingen worden verzonden in een bubbeltjes envelop of brievenbuspakketje die door de brievenbus past; je hoeft niet thuis te zijn om de zending in ontvangst te nemen. Als er iets onder de pakketpost valt dan staat dit duidelijk bij het product vermeld.

Brievenbuspost of toch een pakketje?

Zoals gezegd passen de meeste bestellingen door de brievenbus, zodat jij lekker je ding kunt doen en je je brievenbuspakketje gewoon op de mat terugvindt. Sommige producten (zoals bijvoorbeeld nazorg) passen niet door de brievenbus en worden via pakketpost verstuurd. Dit staat ook aangegeven en na verzending ontvang je een track and trace zodat je precies weet wanneer je jouw bestelling kunt verwachten.

Check je adres!

Check goed of je het juiste adres hebt opgegeven. Is er iets mis? Neem dan snel contact met ons op!

Alles over retourneren

Heb je je bedacht, heb je een cadeautje dubbel gekregen of is het toch niet helemaal wat je verwachtte? Wat de reden ook is, zolang het sieraad in de verzegelde verpakking zit en je dit binnen 30 dagen aangeeft kun je je bestelling terugsturen.

Is de verzegelde verpakking verbroken dan is het vanwege hygiënische redenen niet mogelijk om het artikel retour te sturen. 

Hebben wij per ongeluk de verkeerde sieraad opgestuurd of is er iets kapot aangekomen? Neem dan eerst even contact op voordat je iets terugstuurt.

Hoe werkt het retour sturen?

 1. Laat de piercing in de verzegelde verpakking zitten.
 2. Bewaar de bubbeltjes envelop of pak de piercing zelf goed in tegen beschadiging.
 3. Vul hier het online retourformulier in.
 4. Doe de piercing samen met een briefje met je bestelnummer en naam in de envelop.
 5. Stuur de piercing binnen 30 dagen nadat je hem hebt ontvangen, voldoende gefrankeerd, retour naar
  Sparkling Piercings,
  Nijverheidssingel 397
  4811 ZZ  Breda.
 6. We sturen je een email wanneer je retourzending binnen is.

1) Alle sieraden worden verzegeld naar je toe gestuurd. Zorg ervoor dat de piercing die je terug wilt sturen niet uit de verzegelde verpakking is gehaald. Vanwege hygiënische redenen kunnen we geen artikelen retour nemen die uit de verzegelde verpakking zijn gehaald. Het kan zijn dat er meerdere piercings in een zakje zitten maar deze zijn altijd los van elkaar verzegeld. Degene die je wilt houden kun je los knippen zodat deze niet mee terug gestuurd wordt. Let er hierbij wel op dat je de zegel van de terug te sturen piercing niet verbreekt.

2) Wij zorgen ervoor dat je bestelling netjes verpakt naar je toegestuurd wordt. Bij het retour sturen ben je zelf verantwoordelijk voor het netjes terug sturen naar ons. De makkelijkste en milieuvriendelijkste manier is om onze verzendverpakking te hergebruiken. Als je hiervoor kiest zorg er dan wel voor dat je eigen adres niet meer leesbaar is dat ons adres duidelijk op de voorkant staat. Vergeet niet om de envelop voldoende te frankeren zodat ie hier goed aankomt.

5) De kosten voor een retourzending zijn voor je eigen rekening. Vaak is een postzegel voldoende maar op https://www.postnl.nl/tarieven kun je zien wat de verzendkosten zijn. Een bubbeltjes envelop valt onder de ‘brief-post’.

Geld terug of ruilen?

 • Je kunt ervoor kiezen om eenmalig een andere piercing teruggestuurd te krijgen. Dit kan bijvoorbeeld een andere maat zijn maar kan ook een ander model zijn. Wil je hiervan gebruik maken dan kun je op het retourformulier aangeven wat je precies in de plaats wilt. Is er een prijsverschil dan nemen we contact op voor het restbedrag (voor de terugstorting of bijbetaling).
 • Ook kun je ervoor kiezen om het aankoopbedrag teruggestort te krijgen op de rekening waarmee betaald is. We zorgen ervoor dat het bedrag binnen uiterlijk 14 dagen teruggestort wordt. Ook de kosten voor een standaard verzending wordt teruggestort maar eventuele upgrades zoals onder andere aangetekende verzending worden niet teruggestort.

Alleen volledig ingevulde retourformulieren en ongeopende verzegelde verpakkingen worden in behandeling genomen.

Sparkling Piercings

Nijverheidssingel 397

4811 ZZ  BREDA