Verzendmethoden en verzendkosten

Alle bestellingen worden gedaan door PostNL. Je hebt keuze uit de volgende verzendmethoden:

Binnen Nederland

Standaard binnen Nederland

Je bestelling wordt in een luchtkussenenvelop verzonden. De kosten voor deze standaard verzending zijn €1,50 per bestelling en bestel je voor €100,00 of meer dan wordt je bestelling gratis verzonden.

Brievenbuspakketje

Wil je je bestelling graag volgen? Dat is mogelijk met deze optie, na verzending ontvang je per email de track en trace code en kun je je pakket volgen op www.postnl.nl/regeldirect. Het grote voordeel is dat dit pakketje gewoon door de brievenbus past en dat je dus niet perse thuis hoeft te zijn om hem te ontvangen. Kosten zijn €4,75 en gratis bij bestellingen van €100,00 of meer. 

Pakketpost

Deze methode is aan te raden bij grotere bestellingen en is de enige optie voor bijvoorbeeld de nazorg producten (vanwege de grootte). Je ontvangt een track & trace code en je bestelling is verzekerd tot €500,00. De kosten voor hiervoor zijn €6,75.

Bezorgdagen

Webshop bestellingen worden twee keer per week verstuurd. Je ontvangt een email wanneer je bestelling onderweg is. Heb je hem voor een bepaalde datum nodig? Stuur dan eerst even een appje zodat we kunnen kijken wat mogelijk is. 

Verstuurd op Levering op
MaandagDinsdag
DinsdagWoensdag
WoensdagDonderdag
DonderdagVrijdag
VrijdagZaterdag
ZaterdagDinsdag
ZondagDinsdag

België en Duitsland

Standaard binnen Europa

Je bestelling wordt in een luchtkussenenvelop priority verzonden. De kosten hiervan zijn €2,95 per bestelling en bestel je voor €125,00 of meer dan wordt je bestelling gratis verzonden.

Pakketpost binnen Europa

Deze methode is aan te raden bij grotere bestellingen of bij zeer breekbare piercings. Aangetekende verzendingen zijn tot €500,00 verzekerd. De kosten voor een aangetekende verzending binnen Europa zijn €11,00.

Overige landen

Wil je je bestelling in een ander land geleverd hebben? Vaak is dit geen probleem! Neem even contact op voor de mogelijkheden en prijzen via een appje op 0682958008.