Search
Close this search box.

Voorbereiding pierce afspraak


Hoe bereid ik me voor op mijn piercing afspraak

Super leuk dat je je piercing bij Sparkling Piercings komt laten zetten! Ik hoop dat je er net zoveel zin in hebt als ik! Om je zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden heb ik hier een aantal handige dingen op een rijtje gezet. Want een goede voorbereiding is het halve werk! 

De dag voor de afspraak:

Als het goed is heb je deze informatie al eens gezien maar mocht dit niet het geval zijn, hier kun je eigenlijk alle info vinden over het laten zetten van je piercing. Van de timing van het laten zetten, de sieraden waaruit je kunt kiezen, prijzen en dingen waar je rekening mee moet houden. 

Ook al ben je misschien wel een beetje zenuwachtig voor je afspraak, probeer toch zoveel mogelijk te slapen of in ieder geval goed uit te rusten. 

Lees hier de shopregels nog even door. Dan weten we allebei waar we aan toe zijn.

De dag van de afspraak:

Wat handig is om te weten, is dat Sparkling Piercings in het pand van Exclusive Ink zit. Dit logo zul je ook terug zien op de buitenkant van het pand. Dus geen zorgen, je bent in het goede pand bij Nijverheidssingel 397 in Breda.

Voordat we aan de slag kunnen met het zetten van een piercing zul je nog even de toestemmingsverklaring in moeten vullen. Het maakt niet uit wat je leeftijd is, dit is om te kijken of ik ergens rekening mee moet houden. Deze kun je online alvast invullen, vergeet niet hetzelfde legitimatiebewijs naar je afspraak mee te nemen als dat je hebt gebruikt met het invullen, anders zul je hem opnieuw in moeten vullen. Wil je iets laten wisselen dan is de toestemmingsverklaring niet nodig maar mocht je allergieën hebben vergeet dit dan niet te vertellen zodat ik hier rekening mee kan houden. 

Voordat je naar je afspraak komt is het slim om nog even goed te eten en te drinken zodat je lichaam goed gevoed en gehydrateerd is.

Persoonlijke lichaamshygiëne is heel belangrijk tijdens de genezing van de piercing, maar ook heel fijn voor de piercer om op een schoon lichaam te werken. Even snel opfrissen voordat je komt vind ik heel erg fijn. 

Tijdens je afspraak

Probeer je niet teveel zorgen te maken, ik neem je stap voor stap mee met alles dat er gaat gebeuren. Heb je nog vragen, stel ze gerust, daarvoor ben ik er, tot zo!

Groetjes Samantha

Sharing is caring